Kомпютри

СХЕМИ И РАЗНИ ДРУГИ НЕЩА

Изводи на AT и ATX захранване  Как се пише знакът € /евро/с клавиатурата. Дъно Acorp-6VIA89-Socket PGA370/Pentium III/.  
Мрежова и интернет защита на WinXP Дънна платка  Използване на набор от мрежови протоколи UPnP.  PIRсензор за движение. Премахване на ненужните процеси от Task Manager  Излизане от пълния екран.  Съгласуване на логически нива. Използвайте скритите символи в Windows.  Каква е разликата между HTTP и HTTPS?  Проверка на  E-mail
Увеличаване на част от екрана  Премахване на рекламите от uTorrent.  Отваряне на файлове само с едно кликване на мишката.  Фонетична клавиатура Win7.  
Как да направим невидима папка.  Какво е вирус?  Термини и определения свързани с компютърните вируси.  Защита от злонамерен софтуер.
Таблица за преобразуване-µF_nF_pF.  Как да копираме текст от Command Prompt.  Как да предпазим компютъра си от вируси.  Android за начинаещи.  
Профилактика на дистанционно.  Онлайн проверка на порт  или с  telnet.   Конвертиране на Word  Excel  html  в pdf файл!  Какво е защитна стена?  Не ми се отваря сайта ХХХ?
Кирилизиране на принтер -EPSON-LX300+  и схема.  WindowsXP трикове и съвети.  Справочник за драйвери.  Разпределяне на поща и   преместване на писма.  
Къде записва Outlook.  ERD Commander  Описание на Safe ModeРабота с Acronis  и Acronis TrueImage.  Как да си пуснем TV Out.  Как да освободим място в нашият компютър?
Резервно копие на системния регистър.  Работа с Regedit.  Работа с Virtual DUB.  Ръководство за работа с VMware Player.  Защитаване на USB флашка с парола.  
Използване на квалифициран  електронен подпис в   Microsoft Outlook.  Рутер Huawei HG231F.  Калкулатор колела.  Как да си върна   Language Bar   върху Taskbar-a    
Програми - инсталатори  Как да проверя сериен порт   СОМ 1  Ръководство за инсталация на   WinXP   и   оптимизиране.   Ръководство за инсталация на   Win7  и   оптимизиране.  
Регионални и езикови настройки в   Windows.  Виртуалната памет при  Windows   Virtual PC срещу VirtualBox  Изтриване на кешираната информация в браузера.  
Как да изчистя локалния DNS кеш?.  Екстри за домашния телефон и вашата GSM мрежа.    Формати и размери на хартия   Какво е DVD  
   Компютърна грамотност-Хардуер     Твърди дискове-HDD  Пресметни R        Несъвместимост..       Памет-RAM       The Byte Convert    


         WebmasterP&G  2002