CCleaner - методи на работа и почистване

- Страница 3 от 3 -

Както виждате тук варират сайтовете, които съм посещавал. Но да не се отплесвам, а да продължавам да пиша за CCleaner. Останаха още 2 менюта :

Първото, от които е Custom - Вие си избирате какво да почистите. Така това меню е доста интересно, с него може да добавите една папка или две или колкото искате и да ги сканирате за повредени файлове или някакви грешки и бъгове, CCleaner ще ги почисти и ще поправи досадните бъгове, например може да поставите каквото и да е папка в CCleaner без системната C:\WINDOWS и програмата ще я оптимизира и почисти! Гарантирано е, става бързо и лесно!Ето че стигнахме и до последното меню от Options - Advanced, в него ще може да изберете какво да прави CCleaner, след почистване на файловете, например : След почистване на файлове CCleaner - да се затвори или да ви покаже резервните копия на регистрите, които сте направили или каквото решите вие!От менюто останаха само About - За програмата и Version History - За промените в версията на програматаА ето и пълния лист с възможности на програмата!

Възможности
Резюме:


CCleaner е малък, но мощен инструмент за почистване и оптимизация на компютъра. Комбинира мощни системни инструменти, които почистват неизползваните файлове, почиства регистрите, освобождава ценно дисково пространство и кара Windows-a ви да заработи по-бързо. Също така програмата почиства много от инсталираните програми на вашата система като Internet Explorer, Windows Media Player, Opera, Firefox, Photoshop, Microsoft Office и много други.
Най-добрата част е - Програмата е малка, бърза, лесна за работа и БЕЗПЛАТНА!

Почиства следните компоненти:


* Internet Explorer
- Temporary File Cache.
- URL History.
- Cookies.
- Hidden Index.dat files.
- Last download file location.
* Firefox
- Temporary File Cache.
- URL History.
- Cookies.
- Download manager.
* Recycle Bin
* Clipboard
* Windows Temporary files
* Windows Log files.
* Recent Documents (on the Start Menu).
* Run history (on the Start Menu).
* Windows XP Search Assistant history.
* Windows XP old Prefetch data.
* Windows memory dumps after crashes.
* Chkdsk file fragments.

Опции за напреднали:

* Menu Order cache
* Tray Notifications Cache
* Window Size and Location Cache
* User Assist history
* IIS Log Files
* Custom Folders

Почистване на приложения:

* Firefox, Opera, Media Player, eMule, Kazaa, Google Toolbar, Netscape, Office XP, Nero, Adobe Acrobat, WinRAR, WinAce, WinZip, Avira и много други...

Почистване на регистри:

* File Extensions
* ActiveX Controls
* ClassIDs
* ProgIDs
* Uninstallers
* Shared DLLs
* Fonts
* Help File references
* Application Paths
* Icons
* Invalid Shortcuts and more...

Сигурност:

CCleaner е направен, за да бъде сигурен и да не вреди на вашата система. Авторите на програмата както и най-големите софтуерни портали и производители на софтуер за сигурност и защита гарантират, че CCleaner е напълно чист и не съдържа никакви вируси или шпионски програми.

Мулти-езиков интерфейс:
CCleaner е преведен на 32 езика - включително и Български .

1 2 3 back