Този тест се базира на вашето въображение. За да получите по-обширна и точна информация на края на теста, трябва да записвате подробно отговорите си на всички въпроси. И така, взимайте лист и химикал и започвайте :

 

    1. Вървите през гора. Каква е тя във въображението ви? Гъста или по-рядка? Има ли пътеки и какви са те ако има? Грее ли слънце? Какви са дърветата - иглолистни, широколистни или смесени?

    2. Тръгвате напред през гората и изведнъж пред себе си виждате едно джудже. Как ще реагирате? Ще се изплашите ли от него или ще го заговорите? Бихте ли го взели със себе си?

    3. Продължавате пътя  си напред и не след дълго виждате на пътя пред вас един ключ. Как изглежда той? Ще го вземете ли с вас или ще го отминете без да му обърнете внимание?

    4. Вървите по-нататък по пътеката и виждате пред вас ограда. Какво ще направите? Ще я прескочите ли или ще я заобиколите?

    5. Вие сте излезли на края на гората и виждате една къщурка. Там се чуват гласове. Ще влезете ли или ще останете в гората?

    6. Да предположим, че все пак сте влезли. Какъв интериор ви допада повече - обикновен и изцяло селски или нещо подобно на градска квартира с всички удобства?

    7. На земята в една от стаите виждате много красива старинна ваза, която обаче е счупена. Какво ще направите с нея? Ще се опитате ли да я възстановите като я залепите или ще я захвърлите?

    8. На излизане от къщата намирате едно гърне, пълно с пари. Какви бихте предпочели да са те - сребърни, златни или днешните банкноти?

    9. В двора на къщата виждате един кон. Как изглежда той във въображението ви? Как ще реагирате? Ще го погалите ли, ще го нахраните ли или ще го пояздите, а може би просто ще го отминете?

    10. Пред вас е морето. Какво ще направите? Ще се хвърлите в него без да се замисляте, ще опитате първо с крак дали водата е топла или студена, ще поседите и ще запалите цигара, докато решите дали си струва да се потопите?

 

 

       Записахте ли подробно всичките си отговори? Ето и резултатите ТУК.


BACK