Нов поглед към света - Триизмерни илюзии
МАГИЧЕСКО ОКО Въведение Визуални техники

3D Самолет Кола Купа Мики Маус
1 2 3 4 5

Череп Компютър Риби Орел Вълк
6 7 8 9 10

Акула Ангел Бейзбол Бонбони Динозавър
11 12 13 14 15

Гърне Аз обичам ... Ограда Стерео Зайци
16 17 18 19 20

Камбанки Лице Наздраве Юпитер Пружина
21 22 23 24 25

Роза 6 Чаша Топчета Жена
26 27 28 29 30

Какво е МАГИЧЕСКО ОКО Начало  Въведение  Визуални техники 
      Едно съвсем ново визуално преживяване! Феноменът МАГИЧЕСКО ОКО стана реалност, благодарение на удивителната мощ на съвременните компютри и използването на "Точката на Салицки" - визуална система, която предстои да бъде патентована и която ще пренесе триизмерното изображение в XXI век. Взрете се в тези привидно абстрактни цветни петна /няма нужда от разни смешни очила/ и пред вас ще се открои чудесно триизмерно изображение, изплувало от абстрактното и привидно произволно цветно петно. Това прилича малко на карането на колело: някои хора веднага схващат, други трябва да се потрудят повечко. Отворите ли своето МАГИЧЕСКО ОКО, пред вас ще се разкрие цял нов свят. Ще бъдете изумени от дълбочината и яснотата на абсолютно скритото изображение, което ще изплува пред погледа ви като моментална снимка! Открийте и усъвършенствайте дарбата си да виждате в дълбочина! Дадени са съвсвм прости за следване указания и с тяхна помощ лесно ще откриете своето глъбинно зрение. Това приятно за изучаване и практикуване насаме изкуство има голям успех и като забавление на всякакви събирания, и като модерна разновидност на дзен и йога медитация. Никога няма да ви омръзне да гледате как един нов свят се разкрива пред удивения ви поглед.

Въведение Начало  Какво е МАГИЧЕСКО ОКО  Визуални техники 
      И така, какво е МАГИЧЕСКО ОКО? Как действа? И най-важното, как можем да се научим да "виждаме" с него? МАГИЧЕСКО ОКО е метод за виждане на уникално триизмерно изображение, отпечатано на обикновена хартия, без никакво специално покритие, за които се изискват специални очила. Тази идея съществува от доста години.

Визуални техники Начало  Какво е МАГИЧЕСКО ОКО  Въведение 
      Да се научите да използвате своето МАГИЧЕСКО ОКО е горе-долу като да се научите да карате колело. Щом веднъж му хванете "цаката" става все по-лесно и по-лесно. Ако имате възможност, пробвайте способностите на вашето МАГИЧЕСКО ОКО на тихо и предразполагащо към размисъл място, което да бъде и добре осветено. На повечето хора, понесени във въртележката на делниците, глъбинното зрение се удава трудно от първия опит. Ако някои ви учи или наблюдава докато опитвате, вероятно ще се чуствате глупаво или ще се тревожите дали ще успеете.

Обратно към закачки