СМЕХОСЛОВОИЗЛИЯНИЯ

·        Доставените яйца са така дребни, че човек би казал, че са детски.
(обвинител)

·        Познавам го отдавна и нищо лошо не мога да кажа за него,само това,че е депутат.

·        Дончо го познавам като много добър и авторитетен човек.Всяко едно циганче го уважава.

·        Милиционерът ме напсува.аз бях във възторг от това и затова го намушках.

·        Аз с пострадалия се познавам от много време,заедно работим,черпили сме се и много се имаме,даже сме се псували на майка.

·        - Към колко часа ви изнасилиха?
- Мен обикновено ме изнасилват към осем вечерта.

·        Верно е ,че съм ходила с много и най-различни мъже и ,че те ми плащаха дето ги обслужвам любовно,но никога не съм била проститутка,а си бях най-обикновена сервитьорка.

·        От постъпката му аз бях инфектиран и затова го ударих.

·        Бях в рейса, когато изведнъж видях на улицата един чувал с риба,който се придружаваше от Хасан.

·        Той е съпруг на дъщеря ми и имат граждански брак.От брака имат две деца в нетрезво състояние и в такова състояние изпъжда дъщеря ми.

·        Стана една галимация и не можеше да се види кой къде е.
...Когато се набихме сами си предотвратихме боя.

·        Мъжът ми ми нанесе страшен побой, от който всички в махалата бяха трогнати.

·        Между нашата маса и масата на Юлиан нямаше никакви дразги.Другите маси си пиеха питието и гледаха.

·        Георги ми каза в мое присъствие, че нямям място за един юмрук да ми удари,а тя,онази любовницата му, му каза,че ако е на негово място ,не само ще те ударя, но направо така ще те ударя ,че ще те пребия и на място ще те оставя,да не мръднеш повече...А аз мръднах към нея и я захлупих на земята.../Саморъчни показания/

·        Господин прокурор ,госпожи и господа,братя и сестри на Република България,обръщам се към вас за всестранна помощ.три семейства сме под един покрив.Синове и снахи.Буря и гръмотевици.Камъни и дърве...Ще хвърчат трупове като на Шипка.Чакам ви като Радецки!/Откъс от молба/

·        Не се признавам за виновен -не съм искал да убия едър рогат дивеч.Както си стоях,нещо в храстите шавна,помислих си ,че е таралеж и стрелях.Пък то се оказало елен!

·        Приятелят ми си караше в дясната половина на пътя,а прасето на ищеца изведнъж,в нарушение на Правилника,излезе напреко.

·        Осъдиха ме за дребно хулиганство ,че съм пикаел пред Градския съвет.От къде да знам ,че е градски съвет, помислих,че е някоя друга обществена сграда.