/ Към Главната страница /

 

                  Жените и мъжете са различни – помнете това!!!

    
Ориентацията на човешкия мозък, която става още в утробата, и ефектът от наличните в организма хормони, предопределят различния начин на мислене и поведение на мъжете и жените.
 

[     Мъжете завладяват дистанционното на телевизора и непрекъснато прищракват от канал на канал; жените нямат нищо против да гледат рекламните клипове. Когато са стресирани, мъжете пият или нападат чужди държави,  жените се тъпчат с шоколад или нападат магазините.

[     Редица тестове сочат, че интелектуалният капацитет на жените е с 3% по-висок от този на мъжете.

[     Жените изговарят средно по 20000 думи дневно, а мъжете по 7000. Когато вечерта жената изрича останалите й, неизползвани през деня думи, тя не иска да я прекъсват и изобщо не й трябват никакви решения на проблемите.

[     Първо правило при разговор с мъж: Пределна простота! Казвай каквото имаш да казваш, но “на час по лъжичка”, за да има той време да осмисли и възприеме.

[     Мъжете говорят един след друг. Затова, когато е дошъл редът на някой мъж да говори – оставете го да си каже думата.

[     За да накараш един мъж да те слуша, уведоми го предварително за какво ще става въпрос и му изготви разписание.

[     Мъжете не обичат да бъдат критикувани.

[     Никога не предлагайте на мъжа съвет, освен ако сам не ви го е поискал – кажете му, че имате пълно доверие в способността му да оправи нещата.

[     За жената споделянето на проблемите с близките е белег на доверие и приятелство.

[     Мъжете се усамотяват на скалата на мълчанието, за да решават проблемите си. Жената, която реши да ги последва там, бива най-грубо изритвана.

[     Повечето мъже вдигат кръвно  след двадесетминутно пазаруване на дрехи.

[     Когато става дума за секс, жената има нужда от причина, мъжът – от място.
 

 

Нашата мания          кафето