Десетте най-големи заблуди...
/по въпроса какво харесват мъжете в жените/
1. Големи гърди.
Абсолютно недоказано. Пък и не виждам кой нормален мъж би харесвал млекоцентрали като на Доли Партън /нея наистина я харесват само американските фермери/.
2. Висок ръст.
Клеопатра не е била висока, нито Мерлин Монро, нито Шерън Стоун. Пък и трите са доказани секссимволи. Така че зарежете ги тия неща за височината. 
3. Черно бельо.
Лично аз предпочитам липсата на бельо. Повечето мъже нямат предпочитания към него, което си означава безразличие. О, момичета, толкова усилия отиват нахалос. 
4. Слаби жени.
Да-а-a-a-a-a-a, голяма заблуда. Това, че вие момичета харесвате тънки женички, които имат издължени крака, малък задник и изпънато тяло според мен се дължи на това, че вие прехвърляте вашите представи за красиво тяло /във вашето съзнание то е мъжко, няма как/ на жената. Абе Шерън Стоун да не би да е слаба и хилава? Иначе казано, мъжете харесват всякави жени /и това му е хубавото, защото в противен случай на част от вас нямаше никога да им се отвори парашута/. 
5. Да могат да готвят хубаво.
Едва ли някой мъж си мисли за това, когато си хареса някоя жена. Или пък си мисли "Да, тя е добро момиче, готви много вкусно, добра домакиня е, виж колко чисти и пере, значи я обичам". Ха-ха. Тук ще вмъкна тъпата поговорка "Най-късия път към сърцето на мъжа е през стомаха", отново пълна идиотщина. Пробвайте се да нахраните някой мъж до пръсване и се надявайте да стане нещо.
6. Дъги коси.
Едва ли някой мъж може с точност да ви каже по какви коси си пада - по дълги или къси и с какъв цвят. Най-вероятно да ви отговори какви са косите на гаджето му. Някъде бях чел, че никога жената не трябва да ходи късо подстригана. Пълни глупости. 
7. Руси коси.
Пак ще повторя, че Клеопатра е била чернокоса. Така, че ако сте с черна коса, то винаги ще има кой да я оцени.
8. Секси жените.
Абе хубаво е да сте секси, но ако сте само секси, то ще ви се лепят мъже, които искат само секс. Ако тоя вариант ви харесва, то си ходете секси. Сещам се една позната, която изобщо не беше секси - нито в лице, нито в тяло, абе никак, обаче сваляше мъжете като торнадо. И то които си искаше, а не които я заобградят. 
9. Някои жени си въобразяват,
че мъжете си падат, да кажем по сини очи. И затова си вгорчават живота, защото обикновено те нямат тази си природна даденост. И се комплексират заради едни очи. Случаят върви и със сини очи, синьозелени, черни (това е за тези със сините очи) и така колкото си щете. До сега не съм виждал единно мнение на мъже, събрани заедно, за цвета на очите. Да ви кажа мъжете не възприемат толкова повърхностно една жена, че да се влюбват в нея само заради цвета на очите. Това е нещо, което може да помогне малко, може и да навреди малко, но не е основното, за което се хващат. Иначе казано, слаб аргумент за свалка. 
10. Къдрава коса.
Отново заблуда. Е къде сте видяли в прав текст да се казва, че аз, еди-кой, си си падам по къдрави жени и по никакви други? Ако някой ви го каже, то значи, че иска или да ви разкара, или има пуберски мозък със заченаци на мислене. И двата варианта са лоши, така че ги зарежете. 
Извод:
Мъжете си падат по всякакви жени. Така че не се предавайте а се поогледайте.
Отървете се от заблудите и комплексите и нещата ще тръгнат.

Обратно към закачки