АБСОЛЮТНО Е ЗАБРАНЕНО РАЗГЛЕЖДАНЕТО НА САЙТА ОТ ЛИЦА ПОД 18 ГОДИШНА ВЪЗРАСТ
Всичко за майка ми

Най-тежкия момент в живота ми дойде,когато при автомобилна катастрофа загина баща ми.Бях на 14 години и за мене това беше страшен удар.С него бяхме добри приятели и се разбирахме страхотно.
Дните след това бяха за мен като в мъгла.Единственото добро нещо в това нещастие беше,че се сплотихме още повече с мама.
Майка ми беше на 35 години,със зелени очи и дълга права коса,която боядисваше в черно.Да си призная честно през последните месеци преди нещастието се улавях,че интереса ми към нея прехвърля синовната обич.От една година слабините ми се покриваха с черна растителност и все по-често сутрин се събуждах възбуден и понякога с мокри петна по пижамата.От малък често виждах майка си по бельо.Понякога,когато шеташе в къщи пеньоара и се отваряше отпред и мярвах едрите и гърди.До един момент това не ми правеше впечатление,но от няколко месеца подобни гледки ме възбуждаха и аз бързо изчезвах в стаята си,където мастурбирах,представяйки си майка си
гола и по бельо.Това ми носеже много угризения,защото знаех,че не е редно,но не можех да спра.
След смъртта на баща ми за около месец бях забравил за интереса си към мама.Но една вечер,както ставаше често напоследък решихме да спя в нейната стая/всъщност спалнята/.Облякох си пижамата и легнах.Майка ми беше в кухнята,после я чух в банята.Неволно си представих как изглежда докато се къпе и се възбудих.В този момент тя влезна в стаята а аз импулсивно затворих очи и се престорих на заспал.Тя отвори гардероба и чух шумолене на дрехи.Любопитството ми надделя и леко отворих очи.В следващия момент ги отворих широко от гледката,която се откри пред тях.
Майка ми беше гола,застанала в профил,който откриваше пред мен стройните и бедра и страхотните и гърди.Между бедрата се виждаше добре оформена тънка ивица черни косми,която беше естествено продължение на цепката, излизаща отдолу.Майка ми беше първата гола жена,която виждах на живо.
Тя облече нощницата си през глава и се обърна към леглото.В този момент срещна погледа ми.Разбрала,че съм я наблюдавал,тя се изчерви,но не каза нищо.Изгаси светлината и легна до мене.Друга вечер я прегръщах и така заспивахме,но сега мисълта за голото и тяло под нощницата ме спря.Заспах трудно.
Може би всичко щеше да свърши до тук,ако една вечер, преди да си легна не бях влезнал в банята да се изкъпя. След като свърших,спрях душа,хванах с ръка члена си и започнах да се галя с все по-бързи движения.В момента в който вълната на оргазма ме заля вратата се отвори и в банята влезна мама.Тя явно мислеше,че няма никой. Появата и съвпадна с изпразването ми и първата,най-силна струя сперма опръска крака и над коляното.
И двамата бяхме смутени и не можехме да помръднем.Майка ми погледна надолу между краката ми и в погледа и видях смесица от изненада и нещо друго,което не разбрах.А члена ми остана възбуден и стърчеше към нея така,че ми идваше да го отрежа от срам.
Мама излезна без да каже нищо.
На следващата вечер тя закъсня заради някакво служебно тържество.
Когато се прибра аз бях си легнал в стоята си.Чух я да влиза в банята а малко след това отвори тихо вратата и влезна при мене.В тъмното приседна на леглото до мене. Усети,че съм буден и ме попита тихо-"Не искаш ли вече да спиш при мене?Не искам да съм сама".Казах и че искам тя отметна одеалото и се мушна под него.Леглото ми е по-тясно от спалнята и трудно се събрахме в него,но майка ми ме прегърна през кръста и ме придърпа към себе си.Дъха и имаше вкус на вино.Аз също я прегърнах през кръста.Под пръстите си усетих тънката материя на нощницата и гладката кожа под нея.Това ме възбуди и за мой ужас члена ми се опря в корема и.Застинах,очаквайки да ми се скара,но тя само ме притисна още по силно към себе си.Възбудата замъгли съзнанието ми и аз с жест на отчаяние плъзнах ръката си надолу по дупето и бедрата и.
В първия момент майка ми не реагира,но после пъхна другата си ръка под тялото ми и ме притисна с две ръце към себе си.Стана ми топло.Ръката ми първо плахо,а после по смело започна да гали дупето и крака и.При една от ласките пръстите ми усетиха голата кожа на бедрото.Пъхнах ги под тънката материя и върнах ръката си нагоре,повдигайки и нощницата.Стигнах до голия и гръб и тя се събра на кръста на мама.Тя започна да диша по-тежко.До този момент галеше гърба ми през пижамата,но сега извади горнището и пъхна ръката си под него.Нежните и пръсти погалиха гърба ми и се плъзнаха надолу-под ластика на долнището- по дупето ми.
Бях страшно възбуден.Тайните ми фантазии се сбъдваха и вече не се замислях дали това е редно.Около минута се галижме така и аз в прилив на смелост издърпах ръката си под мишницата и я сложих върху гърдата ва мама.Тя тихо простена и впи устни в моите.Нейната ръка се плъзна от дупето ми напред и захлупи слабините ми и възбудения ми член.Започна да го гали,постепенно го обхвана с пръсти и задвижи ръката си нагоре-надолу"Нали
така го правиш и ти"-ми прошепна в ухото.
Така лежахме един до друг,майка и син но това което правехме нямаше нищо общо с роднинската ни връзка.
Разгорещени от ласките избутахме одеалото на пода.Майка ми хвана моята ръка и я премести от гърдите между бедрата си.С движения ми показа как да я галя и когато започнах да се справям сам тя застена.После седна и изхлузи нощницата през главата си.Обърна се към мен,разкопча пижамата ми и я съблече.После коленичи до краката ми и бързо събу и долнището.Наведе се и започна да ме целува по гърдите,по корема и о боже-по члена. Пъхна го в устатаси и го засмука.
Обхванат от страст пъхнах едната си ръка между бедрата и Пръстите ми бърдо потънаха в цепката между тях и сами намериха отвора.Когато пъхнах два от тях в него,тялото ва мама завибрира.Цялата ми ръка се намокри от нейните сокове.Вече бях толкова възбуден,че въпреки старанието си не издържах.Спермата ми изригна в устата и.В този момент майка ми седна върху ръката ми така,че пръстите ми потънаха в нея езцяло.Тя започна бързо да се друса върху тях.След минута изстена силно,тялото и се изпъна като струна,тя ме прегърна и ме зацелува страстно.
Когато се успокои легна до мене и заспахме.
Сутринта,когато се събудих мама беше станала.Беше събота и цял ден бяхме в къщи.Не смеехме да се погледнем в очите и да си кажем нещо.Аз помислих,че ми се сърди.
Но вечерта,когато влезнах в банята,мама влезна тихо след мене.Беше гола и аз моментално се възбудих.Тя коленичи пред мен,хвана члена ми с ръка и започна да го целува и ближе.Отново свърших в устата и,но бях толкова възбуден,че бях готов да продължа.Изкъпахме се набързо и хванати за ръце отидохме в спалнята.
Легнахме на семейната спалня и мама ме привлече върху себе си.Впих устни в нейните,започнах да я целувам по лицето и раменете.Когато стигнах до гърдите тя задържа главата ми върху тях.Засмуках едно по едно тъмните щръкнали зърна.Плъзнах език по тъмните кръгове около тях и майка ми тихо застена.Натисна раменете ми надолу, така че устните ми стигнаха до стегнатия и корем и зацелувах пъпчето в средата му.Усетих как мама разтвори краката си и след още един натиск по раменете ми лицето ми се отзова между бедрата и.Устине ми обходиха тънката ивица косми и се спряха в края на цепката."С език"-простена мама и аз потопих върха на езика си в цепката. В началото плахо,а после по смело задълбах с език между набъбналите и устни.Стоновете на майка ми преминаха в тихи викове.Тялото и се изпъна и образува дъга.Бях запомнил от предната вечер къде е отвора и го потърсих с език.Намерих го и потънах в него.В един миг мама ме хвана за косата и ме издърпа нагъре.Целуваше ме като луда по лицето,пъхна ръка между нас,хвана члена ми и го насочи там,където преди малко беше езика ми.Когато усети върха на члена ми на входа си тя обви крака около дупето ми и с рязко движения ме притисна към себе си. Потънах целия до милиметър в нея.Това което последва беше най-приятното изживяване в живота ми.Когато обхванат от страст захапах зърното на едната и гърда,мама извика,ускори движенията на ханша си и двамата свършихме заедно.Тази нощ и следващия ден, които беше неделя са останали като най-сладките моменти в живота ми.С мама не можехме да се наситив един на друг.Тя наваксваше времето без секс след смъртта на баща ми,а аз изпълних и най-смелите си фантазии.
Така заживяхме като мъж и жена.Мама ме научи на невероятни неща.Нямаше място в апартамента на което да не сме правили любов,нито поза,която да не сме опитали.Беше като меден месец/по нейните думи/,който продължи 4 години.В началото живеех с мисълта,че правя нещо нередно,но постепенно свикнах и угризенията ми изчезнаха.
На четвъртата година си намерих сериозна приятелка. Беше невинно дете на 15 години.Запознах я с майка си и те страшно си допаднаха.
Но това е друга история,която ще разкажа отделно.


Обратно към разкази