Всичко започна с едно списание

Беще един от тези прекрасни дни в които излиза любимото ми списание - PLAYBOY . Държейки последния му брой в ръка се изправих на автобусната спирка и зачаках . Този път , както никога градския транспорт се представи подобаващо - след около 5 минути дойде чаканата от мен шестица.Качих се и с удоволствие установих , че автобуса е доста празен , щях на спокойствие да разлистя гланцираните страници . Запрелиствах трескаво , какви ли женски прелести ще бъдат изложени този път на показ ?! Погълнат от еротиката , струяща от списанието , зачетен в статиите , аз не обръщах никакво внимание на обстановката около себе си .
-Страхотно четиво си имаш .
За момент не разбрах точно от къде дойде този коментар . Отделих поглед от статията в която се бях зачел и се огледах .На седалката зад мен бе седнало едно доста симпатична на прав поглед младо момиче .
-За съжеление следващата спирка е моята - вече гледайки ме в очите , продължи тя - а така ми се иска да погледна и на последната страница какво е поместено! Какво ще кажеш да слезеш с мен? Ще седнем на кафенце , аз ще доразгледам списанието ти , ще си побъбрим , а след това ти ще продължиш пътя си ?
Това предложение ме хвана леко неподготвен . Спечелих си няколко секунди като я огледах малко по подробно , до колкото това бе възможно от мястото на което се намирах. Имаше гъста черна къдрава коса , много миловидно лице . Беше облечена със секси изрязана фанелка и светал панталон.Симпатична е , беше първата мисъл , която премина през главата ми . Не бързах за никъде , а и винаги съм обичал да се срещам с нови хора.
- Добре , да изпием по кафе - отвърнах аз и се усмихнах.
Спирачките на автобуса изкърцаха и вратите се отвориха с плавно движение . Вече слезли успях да огледам компанията си за кафе по-подробно . Беше висока около 180 сантиметра , със спортна фигура и страхотно задниче. Нещо в мен подскочи ! За малко да пропусна възможността да се запозная с това творение на природата. Харесахме си едно барче в близост до спирката и се насочихме на там. Вече настани ли се удобно в меките кресла към нас се приблежи сервитьорка.
- Какво ще желаеш - попитах спътницата си от автобуса на която все още дори и името не знаех.
- Кафе и натурален сок праскова за мен , ако обичата - беше отговора й.
- За мен бира - допълних поръчката аз.
Заговорихме се . Сочното гадже срещу мен носеше името Десислава и както разбрах в последствие беще доста словоохотливо . От тема на тема времето минаваше , а списанието стоеше самотно на масата пред нас . Повторихме поръчката , но този път вместо кафе и натурален сок Деси си поръча малък джин с тоник.Продължихме разговора си . Заведението се понапълни с хора . Изведнъж Деси се сети за списанието и протегна ръка към него . Огледа се наоколо и нещо се начумери:
- Тук е голяма навалица ! Как ще ти прозвучи ако те поканя в нас? Нашите са на работа и няма да се върнат скоро.
Защо пък не! Платихме сметката и се запътихме към жилището на Деси . Оказа се , че това жилище е един подреден с доста вкус апартамент . Влязохме в хола и са раположихме . Деси взе списанието и се зачета някъде из него . На мен ми бе предложена още една биричка , а за компаня в момента ми бе останал телевизора . Щраках по каналите и се чудех какво ли става в главата на Деси . Хвърлях и по някой поглед
от време на време и в мен се създаде усещането , че тя стои все по-неспокойно на мястото си .
Бирата започна да си казва думата и аз се зачудих къде ли е тоалетната. Попитах и бях насочен към една от вратите в коридора. Влязох в тоалетната и затворих вратата след себе си . Откопчах колана си , извадих пениса си и се отдадох на нуждите си . Въобще не съм усетил кога вратата зад гърба ми се е отворила и Деси се е намъкнала при мен. В момент на блаженно облекчаване почувствах една ръка , която хвана пениса ми!
Обърнах се рязко и част от урината излезе извън тоалетната чиния и изпръска крачолите на Деси.
- Списанието е готино , но е друго да хванеш нещо истинско! Продължавай да се облекчаваш , не се притеснявай от мен!
Както още беше в ръцете на Деси от пениса ми отново протече урина по пода на тоалетната. Не изчаквайки последните капки да се отделят от надигащия ми се пенис , Деси колиничи пред мен и засмука главичката ми с такава жажда , сякъш от нея капеше не урина , а мед!
Пениса ми се надигна до доста внушителни размери , но новата ми позната продължаваше да го поема целия , чак до топките! Беше страхотно!
Чувсвах , че няма да издържа още дълго на това поглъщане на пениса ми в гърлото на Деси. Хванах я под мишниците и я изправих. Облегнах я на стената и почувствах жалание да и разкъсам дрехите като диво животно , но се сдържах! Обърнах я с лице към плочките и протегнах ръка отпред , където се намираха копчетата на панталона й. Разкопчаха се лесно и леката метерия , която до сега покриваше страхотните и бедра се свече на пода , там където преди малко бях уринирал. Прашката , която в този момент бе единствената пречка между мен и така желаната хралупа , изглеждаше направо беззащитна. В този момент Деси се дръпна и успя да се измъкне.
- Чакай малко - каза тя и се измъкна от банята. Нямах никакво намерение да чакам! Последвах я в коридора , а от там в спалнята на техните. Деси се наведе и това бе възможност за мен . Беше изхлузила панталините си в банята и сега изглеждаше влудяващо само по прашки и изрязаната си фанелка. Хванах за кръста и я предърпах към себе си.
- Чакай!- повтори с по-строг тон тя и отново ми се измъкна от ръцете. Когата се обърна към мен , държеше в ръка презерватив.- Сложи си го или забрави за секс с мен!
Идеята бе добра. Позмавахме се от няколко часа. Нищо не знаех за навиците й. А ако беше правила такива свалки и друг път. Замислих се за всички кофти варианти , които можеха да последват , за всички жени , които можех да пропусна , ако лепна нещо от нея.....
- Дай го насам и искам да те видя с широко разтворени крака върху спалнята на вашите ! - изстрелях аз и взех презерватива.
Деси не чака втора покана. Свали си бикините и се опъна на спалнята.Аз си сложих презерватива , скочих върху нея и се прецелих във розовата цепка , която изглеждаше страшно влажна. Проникнах в нея от първия опит и останах със забит до краен предел в нея пенис няколко секунди. Тя се заизвива и заскимтя от удоволствие. Започнах да помпам това прекрасно създание. Първо бавно и полека , но постепенно ускорявах темпото , докато на края спалнята едва удържаше на напъните ми. Деси бе по очи и се беше заровила във възглавниците.
Реших , че е време да сменим позата. Хванах куклата си за ръка и я поведох към хола. С едно движение разчистих всичко по масичката. В следващия момент я сложих да легне по гръб на нея. Деси все още беше със фалеката си. Този път не се сдържах - протегнах се и я разкъсах . Сутиена остана непокътнат и продължаваше де прикрива страхотни форми , на които до момента не бях обърнал никакво внимание. При следваштата атака от моя страна и той падна , като остави притежателката си чисто гола с разтворени бедра да лежи пред мен. Какво да ви описвм - бях обезумял. Проникнах в нея отново и започнах да я чукам така , сякаш от това зависеше живота ми. Прекрасните й гърди се люшкаха напред - назад в безмилостното темпо наложено от мен.
Деси се изпоти цялата и задиша страшно тежко. В момент когота за пореден път прониквах в нея с превишена скорост , тя се изпъна рязко и стисна бедра около мен. Беше получила такъв оргазъм , че не знаеше къде се намира. Секунди след нейната върховна точка почувствах , че и моя ред идва. Извадих пениса си от нея и се надвесих над главата й. Тя
реши да ми го налапа отново целия , но този път се затрудни. Беше надървен до пръсване. Още повече , че в момента , когато почувствах главичката ми да докосва гърлото й изригнах с такава сила , че усетих каква голяма глътка сперма се изстреля дирекно в гърлото й. Деси се задави , но продължаваше да държи пениса ми в устата си. След третата порциа сперма , която се изсипваше в гърлото й , тя се дръпна настрана и бялата течност обля лицето й.
Бях доволен от прекарването си с тази палавлица , която почистваше с език последните капки сперма , които бяха останли по главата на пениса ми. Усмихвах ме се доволно , когато един звук издуха веселото изражение от лицата ни. Някой хлопна входната врата!!!!
Последваха бързи погледи и реакцията не закъсня - всеки се втурна да си оправи външня вид , но времето беше повече от крайно недостатъчно! След секунди на вратата на хола се появи майката на Деси. Трудно бе в този момент да се прецени кой бе по-изненадан!! Майката стоеше на вратата с широко отворени невярващи очи , Деси се опитваше да заличи следите от сперма по лицето си , а аз се бях заел с ципа на дънките , който по закона на Мърфи беше заял и боксерките ми с част от мъжкото ми достойнство си проправяха път навън.
- Какво е ставало тук?!?! Ах ти малка уличнице!!
- Мамо ,.....ние ползвахме презервитив......- опита се нещо да замаже положението Деси.
- Ще ти дам аз на теб един презерватив!! Марш в банята и да не си се показала от там докато не дойда да проверя дали добре си се измила !! Марш от тук!
Деси се мушна покрай майка си , която не пропусна да и шляпне един добър шамар по голия задник. Момичето изпищя леко и се затича към банята.
- А ти какъв си бе , господинчо?!? За какъв се мислиш , че да си позволява такива изпълнения с дъщеря ми?! - сега аз бях мишената!
След още няколко подобни обръщения към мен майката на Деси се засили към мен и преди да реагирам по какъвто и да е начин , тя ме хвана за косата и ме повлече кам входната врата. Влачейки ме към изхода , аз успях да огледан тази жена малко по обстойно.Това бе наистина ЖЕНА. Беше облечена в делови костюм от две части. Под късата й пола се виждаха чифт страхотни крака за които би мечтал всеки мъж. Носеше елегантни обувки с висок ток , а под горната част на костюма се подаваше яката на бяла ризка. Изглеждаше ми страхотно , въпреки ситуацията.
Докато вървях или по-точно докато ме влачеха по коридора аз успях да се справя с дънките си и това освободи ръцете ми. Протегнах се и успях да си откача косата от желязната хватка на майчината ръка. При това обаче залитнах и се озувах в кухнята. Майката на Деси влетя вътре след мен :
- Не ти ли стига , че изчука Деси в хола , ами сега и не искаш да си тръгваш , копеленце малко !!!! Излизай и се пръждосвай от тук , нищожество такова!!1
При влизането си в кухнята майката на Деси се препъна и политна напред. Строполи се на пода и полата и подхвръкна нагоре , като откри още по прелесне гледка. Под късата пола се показа стилното бельо , което тази жена носеше. Аз се загледах в изпраеящата се жена и сигурно съм се усмихнах доволно , защото мамчето ме погледна злобно и просъска през зъби:
- Какво си мислиш , бе келеш!! Както си оправил едно 19 годишно момиче , да не мислиш , че можеш да се справиш и с една 38 годишна зряла жена ?!?!
- Защо не ме пробвате , госпожо ? - зададох от своя срана въпроса с тон , който накара нещо в майката да да прещрака.
- Стой тук копеленце такова! Само да си мръднал!!
При тези свои думи тя излетя от кухнята и се скри от погледа ми в коридора. Чувах , че ровичка в нещо и надникнах из зад ъгъла. Видях я в момента в който измъкна опаковка презерватив от дамската си чантичка. Тя ме видя и със заповеднически тон каза:
- Влизай в кухнята!! Казах ти да не мърдаш от там!!
Досещайки се какво следва , аз се върнах в кухнята. Секунда по-късно майката също влезе и затръшна вратата след себе си. Хвърли ми кутийката и добави:
- Хайде , сложи си един презерватив и да те видим колко те бива!!
Разкопчах си отново колана , извадих си пениса навън и му нахлузих един от майчините презервативи. Тя стоеше пред мен и ме гледаше едва ли не с насмешка , кръстосала ръце пред гърдите си и потропвайки с елегантните си обувки. Тази жена , просто не знаеше какво я очаква. Това щеше да ми е втория тек за 18 минути , а и трите бири ,които бях ударил , бяха на моя страна.
С надървен пенис се приблежих към майката на Деси , която продалжаваше да ме гледа с ехиден поглед. Бях на няколко сантиметра от нея , а тя само ми се хилеше надменно! Вдигнах рязко късата й пола и с дръпмах надолу всичко , което успях да докопам отдолу - чорапогашник , бикини. Това я остави гола под полата. Хванах я за ръцета и я бутнах върху кухненската маса. Тя въобще не се съпротивляваше - още не бе наясно какво следва. Хванах двата и крака и ги вдигнах нагоре , като по този начин отворих път на пениса си към катеричката на жената ,лежаща върху кухненската маса. Придърпах я към мен и проникнах в нея. Тя изпъшка леко , но стисна сладките си усни и звука сепна. Започнах да вкарвам и вадя пениса си от нея с темпо , което караше скритите й от погледа ми гърди да се мяткат неудържимо. Майчето обърна глава на една страна и започна да диша тежко , въпреки явните й усилия да се сдържа. Хвана с два ръце гърдите си през горнището на костюма си и ризката , но ма мен това не ми допадна. Хванах й ръцете и ги сложих на масата. Гърдите й отново подхванаха своя луд танц. Краката на жената се извисяваха високо и правеха бързи движения във въздуха. Разкопчах сакото и оставих гърдите на жената под мен да се развихрят с още по голяма сила. Под ризата се виждаха очертанията на ефектен сутин. Копчетата на ризата не оказаха голяма съпротива и след едно по-рязко движение , единстваното , което спираше гърдите й да не изхвръканат , бе готиния сутиен. Майчето вече беше готово да получи първия си оргазъм. Като почувствах това , засилих темпото до колкото ми позволяваха възможностите. Оргазъма й не закъсня. От кога ли не я бяха чукали по този начин!? Това , че тя свърши , в никакъв случай не означаваше , че ще спра. Продължих със същото високо темпо и това след няколко минутки си каза думата. Почувсвстах надигащото се в мен желание да опръскам със спермата си извиваващата се под мен от кеф жена. Извадих инструмента си от приятното топло място където до преди малко го завирах със срахотна страст. Свахих си презерватива и обхванах пениса си с ръка. Започнах да движа китката си и тогава не ми оставаше нищо друго , освен да изригна. На Деси майката си надигна леко главата и точно в момента , когато погледна към мен , една мощна струя оплиска лицето й . Тя отдръпна главата си назад , но беше късо - огронма порция сперма се стичаше по очите й и достигаше до устните й. Продължех да се празня , като опръсквах гърдите й , стомаха , а част от спермата ми попадна върху вдигнатата й над ханше пола. Изцедих и последните капки върху нея и спуснах краката й до пода.
Майката на Деси остана така , както я оставих , без да помръдне. Закопчах си дънките и тръгнах към вратата. Обърнах се да видия за последно тази жена. Тя продължаваше само да диша тежко , без да помръдва. Гледката беше страшно възбуждаща - зряла жена , в разцвата на силите си лежеше отпуснато върху кухнен ската маса. Полата и вдигната високо , стилни бикини и чорапогащник с ликра , смъкнати до коленете и сперма , която се стича по стегнатото тяло и достигаща вече до плота на масата. Обърнах се и тръгнах към вратата.
- Само това ли можеш , бе келеш?!
Не вярвах на ушите си !!!
- Има още много да се учиш докато се научиш да се чукаш като мъж!!!
Това беше много лоша обида за мен . Обърнах се и тръгнах отново към жената лежаща върху масата . Думите й бяха накарали пениса ми да се надърви отново , готов да докаже колко греши тази мацка . Разкопчах ципа и извадих пулсиращото парче месо навън . Намерих кутийката с презервативи и отново си нахлузих един . Хванах майката за ръката и я изправих права . Застанах отзаде й и я подпрях на кухненския плот . Натиснах я напред и тя застана в такава удобна поза за проникване , че просто няма на къде повече . Насочих пениса си към майчината цепка и натиснах рязко . Влязох без никаква съпротива от срана на вагината й . Позата ни бе такава , че колкото и сериозно да помпах майчиното тяло нямаше накъде да мърда , така че се захванах за работа . Така навела се напред , виждах прекрасно стегнатия отвор на ануса й . Странна усмивка се появи на лицето ми . Навлажних два пръста във влагалището и ги поставих на входа на малкото дупе . Натиснах и за мое очудване влязоха целите . Майката леко изпъшка и измърмори нещо , но нали беше много надъхана си замълча и ме остави на воля да се движа както на мен ми е кеф . Поставих и трети пръст към първите два и без да му мисля проникнах с тях . Същевременно продължавах да запълвам със пениса си майчиното влагалище , което беше вече страшно мокро . Така се бях унесъл в забавлението , което преживявах , че конвулсиите на тялото пред мен малко ме стреснаха . Майката получаваше поредния си оргазъм и започнах да чувствам , как краката започват да не я държат . Аз обаче имах още сили и не смятах да се откажа . След някоя и друга минута трите пръста в задничето започнаха да се чувстват доста хлабави . Реших да направия нещо , което бях виждал само в порно филмите . Събрах и петте си пръса и ги настаних на входа на дупето . Започнах да натискам и лека полека ръката ми се скри до китката в дупката на майчиното тяло . Жената скимтеше и се извиваше леко , но нямаше къде да мърда . Явно това много я възбуди , защото последва още един оргазъм , само няколко минуте след предишния . Това възбуди страшно много и мен , но още не исках да се празня . Погледа ми бе прикован от красива купа с плодове , която бе оставена върху плота на кухнята . Пресегнах се и взех три мандарини . Извадих ръката си от дупето й и още преди де успее да се затвори , натиках първия от плодовете . Когато видях как ануса се затвори след него възбудата ми нарастна неимоверно , което е изрази в още по-високо темпо на чукане от моя страна . Втория плод леко се затрудни преди да изчезне от погледа ми в ануса на мацката , но и той потуна някъде в женското тяло . При опита ми да вкарам и третия плод при другите два , жената не издържа и получи такъв оргазъм , какъвто не съм си мислел , че може да съшествува . Движеше тялото си бясно нагоре-недолу и с такава сила се нанизваше на пениса ми , че за момент се притесних да не ми го счупи . След това което видях от нейна страна , нямаше начин да не се изпразня . Измъканах се от влагалището й , свалих си презерватива и поставих зачерваната глава на пениса си максимално близо до срамните й устни . С пръсти ги разтворих до колкото това бе възможно и изсипах цялато количество сперма , което ми беше останало в пролуката между устните й .
Бях изтощен . Но не колкото майката на Деси . Щом се отдръпах от нея , подпирайки се на кухненския плот , тя леко приседна на земята след което опря глава на шкафчето където допреди секунди се бяха удряли нежните й колене . Отново се приготвих да си тръгвам . Прибрах пениса си стегнах за пореден път колана на дънките си . Погледнах отново към женското тяло , което стоеше на пода в кухнята , дишайки тежко , потно и изморено . Косите нямаха никаква прилика с тези , които бях видял на вратата на хола - сега бяха разпилени във всички посоки със капчици пот по тях . Ехидната усмивка от преди 20 минути също се беше изпарила , отстъпкавайки място на отпуснатите устни и леко притворените очи . Костюма , стоящ така елегантно в началото , сега бе смачкан и раздърпан . Обувките си стояха все така елегантно върху нежните женски крачета , които малко по-нагоре бяха спънати от елитното бельо и раздърпания чорапогащник . Спермата от първото изпразване беше започнала леко да изсъхва , като на места косата на немощната жена бе спластена от нея . По пода на кухнята се стичаше тънка струйка прясно изстискан сок от мандарина , премесен със значително количество сперма , която бавно се процеждаше от влагалището .
Такава бе картинката , когато напуснах добре подредената кухня . Този път от майчините устни не се пророни нито думичка . Запътих се към входната врата . Момент преди да изляза на стълббищната площадка се сетих за списанието си . Върнах се по коридора и отидох в хола , където то лежеше захвърлено на дивана . Излизайки от стаята чух струята от душа , която обливаше прелестното тяло на Деси . Минах покрай кухнята . Там майката стоеше все още на пода , но вече изглеждаше значително по-уверене във възможността де се изправи на крака .
Излязох от апартамента и хлопнах леко водната врата след себе си . Държейки в ръка любимото си списание , излязох от входа и се смесих с тълпата от улицата . Продължих да крача към абтобусната спирка , а в главата ми изникваха сцени от последния час - час и половина , сцени , които ще останат завинаги запечатани дълбоко в съзнанието ми .


Обратно към разкази