АБСОЛЮТНО Е ЗАБРАНЕНО РАЗГЛЕЖДАНЕТО НА САЙТА ОТ ЛИЦА ПОД 18 ГОДИШНА ВЪЗРАСТ
Вълнуващ рожден ден

Беше вечерта на 14 август. В къщата на Виктор се вихреше луд купон по случай рождения му ден. Ставаше на 17.
Вече бяха дошли около 10 човека, но момичето, към което таеше тайна любов, все още не бе пристигнало.
"Няма да дойде" - помисли си той, отиде до музикалната уредба и наду музиката, а после взе една бира от касата и я изпи почти на екс. Всички около него вече се вихреха: кои пияни, кои напушени... След малко до него се появи едно момиче и го хвана за ръката.
- Хайде да танцуваме! - каза му тя и обви ръце около врата му. Той я погледна в очите и може би под лекото влияние на бирата започна да я целува.
В този момент в стаята влезе едно много красиво петнадесет годишно момиче на име Мериан - неговата любима. Тя го погледна, усмихна му се, остави подаракът му на масата и седна на пухения диван.
Виктор се почувства ужасно и отблъсна момичето, с което танцуваше. Как щеше да спечели Мериан, като се целува с друга? Много съжаляваше за постъпката си.
- Вики, ела за малко - повика го Мери. Той се стресна, но въпреки това седна до нея. Тя му се усмихна.
- Честит рожден ден! - нежно на ухото му прошепна тя.
- А, мерси! - усмихна се той. - Нали ще останеш до края на купона?
- Ами... Сигурно - отвърна тя и отпи от уискито, което си бе сипала.
В този момент някой пусна един много нежен блус. Виктор стана, хвана я за ръката и я покани на танц. Мериан не отказа и също стана. Той я притисна силно към себе си, като я обгърна през талията. Така танцуваха около минута. По едно време Мериан го погледна нежно, надигна се леко и сля устните си с неговите. Така се целуваха през целия танц.
- Миличка, искаш ли да се преместим в спалнята? - попита я Виктор и започна да я целува по ушенцето.
- Добре - съгласи се тя. Двамата се хванаха за ръце и влязоха в голямата стая.
Мериан се облегна на стената, а Виктор я прегърна, като с едната ръка я хвана за дупето, а с другата за тънката й талия. Тя се отпусна в ръцете му и започна да се наслаждава на целувките му. След малко започна да разкопчава ризата му, а после съблече и своята блузка. Остана само по сутиен, а големите й гърди преливаха от него. Виктор свали със зъби лявата й презрамка, а после и дясната.
- Това няма да ни трябва - прошепна той. После го разкопча и го махна.
- Ммм... Така е по-добре - усмихна се Мери. Той започна отново да я целува, като слизаше надолу към щръкналите й гърди. През това време момичето вече му разкопчаваше дънките. Но преди да е успяла напълно той я вдигна и сложи да легне на голямото легло. Той си свали дънките и остана по слипове. Пенисът му беше много щръкнал. След това свали и нейния панталон, но заедно с прашките й.
Путето й беше гладко обръснато.
Виктор се наведе и започна жадно да я засмуква. Мериан се гърчеше от удоволствие и тихо мъркаше. След малко Виктор свали слиповете си и пред момичето лъсна големия му пенис. Той разтвори още повече краката й.
- Чакай! - каза момичето. - Искам да знаеш... че ще ми е за пръв път.
- О, съкровище, ще бъда внимателен, обешавам! - промълви рожденикът, наведе се над нея и я целуна. След това намести члена си между краката й и натисна леко. Вкара само главичката си. Мери изтръпна от удоволствие и болка. Той се движеше бавно. После натисна още малко и скъса девствената й ципа. Виктор пак се наведе и започна да я целува докато плавно се движеше. След две минути ускори движенията. Момичето вече бе свикнало с пениса му и само се наслаждаваше. По едно време почувства как Виктор свършва в нея. Той се отпусна върху, като не спираше да я обсипва с целувки.
- Това е най-хубавият ми рожден ден! - прошепна той и нежно я погали по бузата.


Обратно към разкази