Сестрата на един приятел

Това се случи няколко дни след като бях навършил 18. Един приятел ме покани у тях да се видим и да послушаме музика. Вече бях там около 1 час и сериозно си мислих да си тръгвам, когато той каза че трябва да отиде за хляб и ме попита дали е проблем да го изчакам у тях, и после заедно да ходим към центъра. Съгласих се и той излеле.

Огледах стаята с явно отегчение, когато погледа ми се спря на една дреха. Очевидно беше на сестра му, защото беше една от онези, къси полички, които се толкова модерни на напоследък. Не знам какво ме прихвана, но я взех в ръка и я помирисах. Точно в този момент влезе сестра му. Беше адски учудена, че намира някой в къщата. Очевидно не ме беше познала, въпреки че се бяхме виждали няколко пъти преди това. Върху лицето й се смениха уплаха и ужас. Но аз бях токова възбуден от тази ситуация, че съзрях само един избор. В момента, в който тя се обърна, за да избяга, я хванах за косата и я притиснах към себе си. Впрочем тя се оказа много яка курва – 182см. висока, с руса, къдрава коса и малко странни черти на лицето. Освен това имаше дълги, красиви крака, които бяха гладко обръснати. Беше олечена с безкрайно къси дънкови панталонки, които откриваха бедрата й и розово потниче до пъпа.

Вече бях решил какво ще правя, затова писъците й въобще не ме впечатлиха. Бих й една плесница и й казах:
-Ооо я млъквай и за двамата ще е по-добре ако не цивриш!
Колкото и странно да звучи, тя млъкна. В този момент бях вече адски възбуден, както беше с гръб към мен, лекичко я наведох и с радост видях как стегнатите бузки на дупето й изкочиха. Евгения, (така се казваше тя), изхленчи нещо тихо. Но на мен не ми пукаше, издвадих надървения си кур и започнах да го втривам между бузките на дупето й. Това ми харесваше адски много, но имах нужда от още. В трескавите си опити да й сваля блузката, аз направо я разкъсах. Гърдите й изскочиха на показ – не бяха големи, но бяха стегнати и красиви. Продължавайки да се трия в гъза й, я стиснах здраво за гърдите и лекичко я захапах за врата. Страстта ми беше огромна и с едно рязко движение свалих панталонките й до коленете. Оказа се, че е без бельо. АУУ! Направо щях да експлодирам. Бутнах я на малкото легло, на което очевидно спеше от дете и легнах върху нея. Не бързах обаче да вляза, исках да я чукам по някакъв различен начин и за това й вдигнах краката, докато те се опряха в гърдите й и тя се сгъна надве, а малката й путчица изскочи напред. Сега вече легнах върху краката й и проникнах в нея. Колената й бяха събрани от панталонките й, а прасците и се опираха на раменете ми. Въпреки цялата ми възбуда не можех да вляза повече. Путката й беше адски тясна. Чак след няколко мощни напъна усетих, че леко поддава. Ухилих се и влязох с всичка сила. Чак когато чух шумното й охкане, разбрах че съм й отнел девствеността.

Вече помпах без милост, а тя пищеше и стенеше. Пот течеше по лицето й. След няколко минути реших да я пробвам отзад, станах от нея и я обърнах. Тя застана на четири крака с вирнато дупе. Бях толкова зашеметен че напънах с много голяма сила. Усетих я под мен как се изви и изстена високо. Засмях се на глас и рязко се изпразних в нея. Беше божествено!

Извадих си го и седнах върху гърдите й .Макар да ми беше спаднал, го набутах в малката й устичка. Тя започна лекичко да го смуче и това отново лека-полека ме взе да ме възбужда. Скоро сам се движех вън и вътре от устата й. Пот и слюнка се бяха смесили и се стичаха по красивото й вратле. Това ме разсея толкова, че разбрах, че свършвам чак от опитите и да си поеме въздух. Чуваше се само едно: ММ-ммм, М-Ммм. След малко заменено от : Глъ-ъъп, гл-ъъп. Изчаках да преглътне всичко, след което станах. Тя ме гледаше с малки сълзички в очите си. От това ме напуши смях. Казах й: Сама си го търсеше ! И си излязох. Повече не се видях с моя приятел!


Обратно към разкази