Празник на любовта
 

"Чуй ме, тя вече цялата потече! Ще е по-добре, ако отидем в свободната стая." С оголени гърди двамата здравеняка ме поведоха по стълбата нагоре в свободната стая. Сергей ме прегърна за талията и аз се залепих за него, охотно подлагайки устните си за целувки, давайки си отчет, че сега ще бъда подвластна само на чувствата и ще забравя срамежливостта.

Едновременно няколко ръце галеха тялото ми. Не беше трудно да се досетя, че към нашите забавления се е присъединил някой трети. Това, че този трети е мъж въобще не се съмнявах - три стърчащи ствола се притискаха към всичките ми места. Нетърпението да овладея кавалерите си с женското си тяло бе толкова голямо, че след кратка прелюдия трите чифта мъжки ръце ме подхванаха и внимателно ме сложиха на кревата. С нетърпеливост, обаче с необходимото внимание и нежност, ме освободиха от малкото дрехи които имах - рокля и изрязани бикини.

Гола с широко разтворени крака, аз се опивах от сладостта на мъжките ласки - три жадни уста покриваха тялото ми с безбройни целувки. Половите ми устни набъбваха от препълващото ме плътско желание, но партньорите съдейки по всичко, си знаеха работата и не бързаха, като неопитни младежи да вмъкнат пищовите в моята напълно разтворена пещеричка. В това време два салама почукваха вече по устата ми. Трябваше да ги смуча в началото един по един, а след това и заедно. Шест ръце ме мачкаха едновременно навсякъде - гърди, корем, катеричка, бедра, дупе. Особено силна наслада изпитвах от ласките на мъжа, които се намираше между краката ми - цепката ми гореше, струваше ми се, че изригва огън.

Във вулвата ми влезе мощен и надървен пенис, които работеше без да бърза, но ерудирано и изкусно, при всяка фрикция докосваше клитора ми и след няколко секунди достигнах оргазъм, въпреки че ми се струваше че свършвам постоянно. Нямаше край на насладата ми. Изведнъж познах моя Сергей - маниера му на движение, темпото, насеченото дишане. Губейки контрол над себе си замълвих - "Още, още мили!" И чух спокойния и уверен глас на Сергей -"Не се притеснявай скъпа! Има още един инструмент. Ще свършваш дотогава докато не помолиш да те пощади. А сега нагълтай по-дълбоко този, които ти е в устата." Чувайки тези думи мъжа, мушкащ ми в устата омекналия си пенис се оживи и молещо каза - "Е,хайде де смучи! Гълтай по-дълбоко и гали едновременно ташаците. О-о, така е добре! Давай! А-аа, да вече свършвам!"

Силна струя сперма ме удари дълбоко в гърлото, несъзнателно я преглътнах, тъй като в същото това време Сергей подхвана бясно темпо и така удряше с ташаците си долния край на корема ми, че си помислих - дано не се спукат. Оргазма му бе придружен със стонове и ръмжене. Още не беше слязъл от мен и в катеричката ми напълнена със сперма отново се вмъкна мъж, три чифта ръце продължаваха да галят тялото ми.

Всичките ми ерогенни зони бяха под напрежение и действително ми беше страшно добре, изпитвах върховна наслада. Мъжът, който лижеше вулвата ми с пръст възбуждаше клитора и предизвикваше нова вълна от наслада. Аз цялата се огънах повдигайки задник от кревата в очакване на новия оргазъм, когато изведнъж мъжа се отдръпна от котенцето ми, а две силни ръце ме хванаха за дупето вдигайки го още по-високо над кревата. Отворих крака още по-широко и тогава в мен се вряза мощен фалос, другите два бяха в ръцете ми и започнах да ги лъскам. Още един пенис ме подканваше в устата. "Боже господи, те са вече четири!" - само успях да помисля и го засмуках без колебание. Леко отворих клепачи и видях, че този, които мощно ме пробиваше с огромния фалос бе негър. Отново затворих очи и си помислих - какво от това, че е негър, не ми е по-зле от това, дори напротив. И като доказателство за мисълта ми скоро изстреля в мен гореща струя сперма.

 
нагоре ] [ обратно ]