АБСОЛЮТНО Е ЗАБРАНЕНО РАЗГЛЕЖДАНЕТО НА САЙТА ОТ ЛИЦА ПОД 18 ГОДИШНА ВЪЗРАСТ
Перверзно желание

Винаги съм обичала секса, харесваше ми тръпката, която изпитвах отдолу, както и перверзното желание да се отдавам всеки път когато ме поискат. Скоро обаче разбрах, че може и да печеля от удоволствието.
Когато бях на 12г. едни по- големи момчета от компанията ме бяха поканили на купон, бяха се напили и ме изчукаха. Не, че не исках, но не точно така! Все пак свършиха "черната" работа и ми беше добре, възбуждах се от факта, че вече не съм девствена.
Гърдите ми са едри и съм с тънко кръстче, винаги бръсната! Бях вече на 14г. когато бях спала с около 10-ина момчета - все случайни! Носеше ми се славата на курва, но не ми пукаше, харесваше ми да ме чукат.
Един ден на дискотека с приатели една мутра се сдърпа с едно от момчетата, с които бях, дойдоха и оше мутри и всички излезнахме навън да се разправяме - размина се. Аз обаче бях впечатлена от едната мутра - висок, здрав с много хубава татуировка. Гледах го и усетих как се подмокрям. Издебнах да видя къде е и отидох при тях. Казах му на ухото, че ако ме иска, веднага да ме води някъде....взе още двама, отидохме у единия. Изобщо не се дърпах, съблякох се сама, клекнах и започнах да им духам. Единия беше много възбуден и веднага ми го вкара в дупето. На другия обаче му се прииска да му лижа задника, наведе се и ми го предложи. Без колебание забих езика си там, не беше много чист, но ме възбуди много усетих как ме обхваща оргазъм....! И така около 2ч.! Оставиха ме пред нас и ми дадоха 150 евро.
Прибрах се вкъщи и усетих възбуда от това, че ми платиха за секс. Много бях възбудена и реших да пийна малко водка, пийнах доста! Реших да се обадя на проститутка, имаше една която стоеше на булеварда пред нас. Незнам защо го направих, но отидох при нея и и казах, че ще и дам 100лв., ако изпълни всяко мое перверзно желание - съгласна беше!
Отидохме у нас/нашите бяха на вилата/, и и казах, че искам да и лижа задника. Тя се съблече и ми го предложи, вкарах си целия език и усетих тръпчив вкус. Казах и, че искам да се напъне, правеше го докато не се показа малко лайно, беше много меко, обрах го с пръст и го разтърках между пръстите си! Помирисах и задника, беше кофти, но много бях възбудена и реших да си оближа единия пръст - не беше толкова зле, облизах и двата и глътнах всичко, после бръкнах за още. Блъсках я с 4 пръстта в задника, разтворих го с две ръце и и казах, 4е искам да се изсере на лицето, докато ме лиже. Не изака много, но беше меко и малко се разтече, малко ми стана гадни и затова го размазах по лицето и тялото си. Тя ме лижеше усърдно и аз и казах, че искам да я целуна - не отказа! Вкарах си езика дълбоко в устата и после я целувах по врата и я накарах и тя да ме целува, облиза собствените си лайна, не и пукаше. Казах и, че ще и дам още 50лв. ако се изсера, намажа пуката си с лайната и тя ги олиже оттам - съгласна беше!
Напънах се и изкарах едно дълго и твърдо лайно, изцяло го размазах между краката си и по дупчицата на дупето си. Разкрачих се и тя започна да ми облизва лайната от путката. Накарах я да си отърка лицето, докато се омаза и и го облизах. Усетих вкуса на собствените си лайна, не беше особено приатно, но беше много перверзно.............има още!


Обратно към разкази