На бунгала

Беше много горещо лято преди 2 години. Леля ми (26г. средна на ръст, слаба, със спортно дупе и горе долу големи цици), беше наела две бунгала точно до плажната ивица. Заминахме шестима: аз, леля, чичо и трима негови колеги от работата му. Приготвихме багажа и “лайф из лайф” можеше да започне.

Чичо и колегите му искаха да са в отделно бунгало, щото по цели нощи щели да пият, а пък леля искала да си почива. В бунгалата имаше по две спални, с по две легла, но леля ми каза, че е по добре да сме в едната стая, а багажа да е в другата. Резервацията ни беше за две нощувки. Още първия ден, когато пристигнахме, мъжката част започна да играе белот и да лочи бира, а леля се приготви да иде на плажа.
-Айде да отидем да се изкъпем, че тия пиянки тука, ме нервят. - Каза тя.

Много време стояхме на плажа и се пекохме, а после леля се видя с някакви нейни наборки. Прибрахме се чак по мръкване. Чичо и колегите му ги нямаше в бунгалото им. Ние си влязохме в нашето. Леля ми даде идея да отидем на дискотека, имала среща с нейни аверки, пък и на мене ми се ходеше. Приготвихме се за диско и тръгнахме. Леля се беше облякла с някаква синя, прозираща, къса поличка, комплект с чехли и чанта. Изглеждаше като невероятна мацка, държеше ме под ръка, както никога досега не го беше правила и всички нея зяпаха.

Стигнахме и влязохме в дискотеката, където ни чакаше една маса жени, приятелки на леля. Всички пиеха като невидели. Времето обаче мина неусетно бързо и вече трябваше да си ходим. Когато стигнахме до бунгалата, чичовото беше тъмно. Аз се прибрах в нашето и си легнах, а стринка отиде да говори нещо с чичо, беше нервна и пияна. След малко се върна и дойде в спалнята.
-Чичо ти не го ли е срам поне малко?!
-За какво става въпрос? - попитах аз учуден.
-Ми по цял ден пият, не ми обръща грам внимание и на всичко отгоре са оставили бележка, че ще се върнат чак сутринта.
-Ми... нищо не мога да направя, такъв е чичо ми, ти си го знаеш най-добре.
-Той отначало не беше такъв, но изведнъж се промени, даже сигурно има година, откакто не сме правили секс. Но какво ли те занимавам с мойте глупости…
-Ако мога да ти помогна по някакъв начин, ми кажи.
-Да го оставим за утре. Лека нощ. - Каза накрая стринка и се зави през глава.

На сутринта, като се събудих, бях сам в стаята. Облякох се и слязох долу. Видях леля да лежи на дивана и да чете списание.
-Пак сме сами. Чичо ти и колегите му заминаха по “спешна работа”. А и ще вали. Днеска без плаж.
-Гадно време. Какво ще правим цял ден в това бунгало?! - рекох аз отчаян и отидох да си направя нещо за ядене. След това седнах до леля ми да хапна.
-След малко, като се наядеш, ела горе да ми помогнеш. И без това нямаш работа.
-За?
-Да ми помогнеш да хвана тен, ти също имаш нужда. - Отсече тя и се качи горе.

След малко и аз я последвах. Влязох и какво да видя: стринка чисто гола се маже с крем за изкуствен тен.
-Какво гледаш, не си ли виждал гола жена, ела ми помогни малко. Ако искаш де… !
-К-какво трябва да направя? - позаекнах аз, без да отлепям поглед от това знойно, зряло женско тяло.
-Вземаш тоя крем и ме намазваш цялата, – уточни стринка, подсмихвайки се лукаво.
А аз отначало, помислих, че се майтапи.
-Айде, бе, младеж, на тебе говоря, намажи ме. Ако искаш и ти да имаш такъв тен, ми кажи, имам още крем. - Този път разбрах, че е напълно сериозна.

Започнах да я мажа от гърба, и колкото повече размазвах, толкова повече усещах, че ми става хуя. След като й намазах задната част, тя се обърна. Путката й беше перфектна! Тогава наистина започна да ми излиза от гащите, но запазих самообладание и я намазах и отпред.
-Така и така си ме почнал, поне ми намажи и гърдите, не се претиснявай аз съм ти леля, нали така?! Даже след малко се съблечи да те намажа, че да хванеш и ти един хубав тен. – Е, сега вече ме хвана на тясно, за първи път се държеше така с мен и не стига че се бях надървил вече, сега ме караше да й мажа и циците, че и да се събличам, на всичкото отгоре. Яко, но и бая притеснително!

Както и да е, намазах й гърдите – а те едни, хем стегнати, хем пухкави – не бях опипвал такива готини цици през целия си, съзнателен живот. Съблякох си тениската, но оставих шортите, защото бях надървен.
-А задника ти няма ли да хваща тен, бе? Сваляй и шортите, бързо. - Заповяда ми леля.
-Лельо, на тебе ти има нещо. Няма да ги сваля. - Смутолевих претиснено, но докато го казвах, тя изненадващо ми дръпна шортите надолу и члена ми изкочи.
-Ха-ха-ха. Ти к`во си мислиш, че те виждам за първи път гол. Едно време, като беше малък, ходеше постоянно гол на плажа. Е, сега доста си пораснал, де... ! – ухили ми се многозначително тя, а аз започнах да си мисля вече, че леля си е наумила нещо по мой адрес.

Обърнах се с гръб, а тя седна, за да ми намаже задника и краката…
-Готово, вече може да се обърнеш към мене.
Аз се обърнах, но тя все още беше седнала и пишката ми застана точно срещу лицето й, така че все едно ще ми духа. Тя се изправи и каза:
-След 30-40 минути трябва да си вземем душ. Не се обличай, да не махнеш крема, че това беше последния. - После слезе долу.

Аз останах горе да обмисля нещата. От няколко дена насам стринка постоянно ми правеше някакви намеци. Бях объркан. Накрая все пак стигнах до извода, че иска да си легне с мене. Е, много ясно, че аз самият, нямах нищо против, защото всъщност нямахме кръвна връзка, пък и чичо ми, и без това не й обръщаше внимание.

След като поумувах още малко, слязох долу гол, но вече не се притеснявах толкова много.
-Айде, време е за душ – каза леля, след което погледна към мене, усмихна се и тръгна към банята.
Аз погледнах към земята и отново се замислих: стринка и аз, сами, чисто голи, мажат се с някакви кирии – всеки би си помислил, че сме гаджета.
-Колко ще те чакам още? - провикна се тя от банята.
Сега дори искаше да ме изкъпе – работата наистина беше сериозна.

Отидох в банята и видях, че няма място за мене под душа, защото е много тясно.
-Ела, ще се съберем. И без това трябва да си измием гърбовете от този крем, че да не станем много черни. Чакай, първо аз тебе ще измия. – И направо започна да ме сапунисва от горе надолу, а аз само чаках точния момент да си задам въпроса.

Тя стигна до хуя ми и започна да го мие, но аз се дръпнах лекичко и казах: -Трябва да те питам нещо.
-Питай – каза тя и се усмихна.
-Или полагаш прекалено много грижи за мене, или искаш да ме ебеш!?! – погледнах я направо в очите.
-А ти не искаш ли? – затапи ме тя с отговора си.
-Мии.. искам, няма какво да се лъжем пък и ти така се държиш с мене, че много ясно, че ще искам.
Сега беше неин ред да ме погледне в очите, след което ме хвана за хуя и каза:
-Ми, като искаш, давай. Бая време ти трябваше да се усетиш? – Ей, това, вече не го повярвах, но пък кой ги знае жените.

Леля направо се обърна и се надупи, завря ми го в сливата си и започнах да я чукам. Яко се изкефих, но след няма и 5 минути усетих как ще изригна, изкарах го и се източих на гърба й.
-Много си ми бързичък нещо, май си бил много надъхан на леля си, а?
-Аз още не мога да повярвам, че правим с теб точно това…!
-Имаме време, ще повярваш – пак ми се усмихна любимата леля и излезе от банята.

Аз се измих и я последвах. Качих се горе да се обличам и видях, че леля ми е легнала на леглото ми.
-Тука е по удобно от банята. Скачай при мене!
Хич не се замислих и легнах при нея, а тя веднага се качи отгоре ми.
-Това, дето го правим, си остава между нас, запомни.
-Добре, но защо точно с мене? - попитах я аз.
-А защо не?! - отново ме хвърли в тъча с отговора си. Май наистина чичо не беше спал с нея от доста време.
-А сега да действаме.

Тя се смъкна под чаршафа и започна да ми духа. Лапаше го перфектно и още по-яко беше, че имаше обица на езика.
-Сега си ти наред да ми духаш! – ухили ми се тя след малко и легна по гръб, а аз побързах да й разтворя краката и започнах да й лижа сливата.
Тя беше навлажнена, пухкава, ухаеше приятно и ми доставяше голямо удоволствие да я ближа. Още по-яко ми стана от факта, че и тя се кефеше, пъшкаше много дълбоко. Изведнъж даже толкова взе да се кефи, че не издържах и й го вкарах. Много време я ебах в тази поза, но тя продължаваше да се кефи и да повтаря "по-бързо". Колкото по-бързо я чуках, толкова повече усещах, че ще изригна. В решителният момент го изкарах и... цялата я направих в сперма, имаше даже на носа й.

И точно тогава на вратата на бунгалото се почука. Стринка изхвърча да се измие, а аз с треперещи пръсти увих една хавлия около кръста и отидох да видя кой е… Не беше чичо – отдъхнах си! Пред бунгалото имаше 4-5 женски.
-Тука ли е леля ти, бе, сладурче? – попита ме една от тях.
-Да, ей сега идва. - Казах аз, след което се прибрах в стаята.
Дойде и леля ми, и ми каза да се обличам, че сме щели да ходим на стриптийз бар. Аз се оправих набързо и тръгнахме. Когато стигнахме обаче, оставаше още час, докато отвори бара.
-Айде да хапнем някаде. - Предложи една от жените.
-Вие отивайте, аз имам малко работа, след 1 час среща тука. - Каза им леля ми.
След като се разделихме с аверките й, стринка ме заведе в някакав скътан парк с пейки и докато вървяхме ме пощипваше по задника. Аз усетих каква е работата и започнах да се дървя автоматично.
-Сядай тука – каза ми тя.
Аз седнах, а тя се настани в скута ми и започна да ми пипа хуя.
-А-аа, готов си вече, лягай на пейката.
Аз легнах, а тя се разкрачи – беше с къса пола, без бекини, – събу ме, вкара си го и започна да ме ебе. Започна да ми става горещо и се съблякох чисто гол. Сменихме няколко пози и аз свърших, но този път по-бавно. Беше станало време за бар.

Тръгнахме и стигнахме точно навреме. Бара беше много голям и вътре беше тъмно. Леля ми зърна аверките си и седнахме при тях. Най-лошото беше, че стриптизьорките, всъщност бяха стриптизьори. Стана ми крайно безинтересно, докато гледах как женките се кефят. Изведнъж леля ме ощипа и каза да я изчакам в женския кенеф. Отидох, а малко по-късно дойде и тя. Там, в кенефа, си спретнахме още едно здраво ебане, след което направо си тръгнахме. Мислех, че като се приберем, ще спим, но леля ми искаше още и още. Ебахме се до съмване и чак тогава тя се измори за повече. След не повече от минута бяхме заспали като къпани. На сутринта трябваше да се изнасяме от бунгалата. Като станах, всичко беше готово, чичо ми беше дошъл, натовари ни и тръгнахме... А аз през целия път се питах дали знае какво точно изпуска тоя човек!?


Обратно към разкази