Вярна съпруга

На 24 години съм и скоро се омъжих. Смятам обаче, че въпреки семейството не трябва да се забравят старите приятелки и да се отдалечаваш от техните проблеми. Миналата седмица една моя приятелка Катя, се скара с гаджето си. Решихме да отидем на дискотека, за да помогнем на Катя да се разсее и да забрави за проблема. Ходихме в няколко дискотеки преди да се спрем на една. Бяхме почти десет момичета. Разбира се привлякохме вниманието на мъжете в дискотеката. Аз обичам да флиртувам по малко, но от друга страна обичам мъжа си. Затова не бях много ентусиазирана, когато някой от мъжете опитваше да ме сваля. На някои от момичетата, обаче вниманието на мъжете доста им хареса. Около един и половина пет момичета пожелаха да си тръгнат. Излязохме хванахме такси и ги изпратихме след това се върнахме за да потанцуваме. Скоро хората започнаха да си тръгват, ние продължавахме да се веселим. Всяка от нас се запозна с по един готин мъж, и така се оформиха постоянни двойки за танците. Моя се казваше Григор. Докосванията на тялото му и приятните думи, които ми шепнеше по време на танца, ме накараха да забравя за известно време за чувствата към мъжа ми. Какво пък не е толкова страшно! Към три часа съвсем си загубихме главите. Когато един от тях предложи да отидем в дома му да пийнем по още нещо, ние възкликнахме, че това е чудесна идея. Единадесет души (пет момичета и шест момчета) дружно влезнахме в големия апартамент. Скоро се разделихме по двойки, такива каквито бяхме и на дансинга. Бяхме се разположили във всички краища на хола. Всяко момиче се целуваше с избраника си. Без да броим Катя. Тя си имаше два кавалера. Когато се откъснах за секунда от целувките на Григор и се огледах наоколо, разбрах, че положението е излезнало от контрол. Една от приятелките ми Елена, вече галеше члена на партньора си. Ръката и се движеше нагоре надолу по органа му. Валя беше свалила блузата си показвайки гърдите си. Един от кавалерите на Катя бъркаше под полата и. Купона се превърна в сексуална оргия. Погледнах Гриша и му казах:
- Не съм против това, което става тук, но самата аз не искам да отивам толкова надалеч. Семейна съм. Разбираш ли?
Той се усмихна и ми прошепна в ухото:
- Това е чудесно! Искам само да ти направя едно нещо, ако не възразяваш.
След това се плъзна от дивана, седна пред мен на колене и започна да ми сваля чорапогащника. Въпреки добрите ми намерения, дъха ми спря. Повдигнах си бедрата, за да му помогна да ме съблече. След това той разтвори краката ми, и без да каже дума, започна да ми целува путанката. Това беше върха! Аз винаги съм гладко избръсната там, защото мъжа ми обича да съм гладичка там. От докосванията на езика му съвсем се побърках. Затворих си очите и започнах лекичко да пъшкам. Нечий глас ме накара да отворя очи:
- Погледнете Катя, ще се задави! Това което видях беше поразително. Катя беше по средата на хола, абсолютно гола, ако не смятаме обувките. Тя правеше минет на единия, а той имаше огромен член. Можех да видя как се напряга гърлото и, когато поглъщаше члена на партньора си, докосвайки устни направо в основата му докосвайки лицето си в купчината косми. Отзад другия галеше повдигнатото и дупе. Докато я гледах, той отвори устничките и показа влажната и вътрешност. Свободната ръка на Катя галеше тънкия му и късичък хуй и го насочи в себе си. След това Катя застена и започна да движи бедрата си, стараейки се за хване целия му орган. Срещу мен седеше друго момиче Мима. Тя се намираше във същото положение както и аз. Партньора и целуваше клитора, а тя гледаше какво става с Катя. В дясно от мен Елена и нейния любовник гледаха към центъра. Тя масажираше с ръка твърдия му кур, а неговия палец галеше клитора и. От ляво бяха Валя и огромен мъжага. Валя беше под него. Краката и само прехвърчаха във въздуха докато партньора старателно я чукаше. Катя пък явно искаше да получи, колкото е възможно повече тази нощ. Откъсвайки се за секунда от момчето се огледа наоколо, и каза:
- Искам повече курове!
Григор повдигна глава и се обърна към мен:
- Извинявай викат ме! - и бързо се присъедини към останалите мъже, които тръгнаха към Катя, и я обърнаха по гръб. Гриша седна на колене над Катя. Тя съедини големите си гърди и направи тунелче за члена му, които според мен беше най-голямия. Гриша започна да чука гърдите и, докато другите бяха заети с устата и розичката и. Аз съвсем се побърках. Искаше ми се и на мен да ми правят така, но мисълта за мъжа ми не ме оставяше. Елена видимо също не устоя на съблазънта, забравяйки за постоянния си любовник. Мълчейки се плъзна по пода застана в партер и високо вдигна дупето си. На нея и провървя, на нейното момче не му бяха нужни думи за подканяне. Той веднага и мина отзад и вкара члена си колкото може по-дълбоко. Тласъците му бяха толкова силни, че постепенно придвижиха Лена към местото, където се кефеше Катя. Елена свърши, намирайки се на няколко сантиметра от дупето на Катя. Момчетата които чукаха Катя започнаха да се празнят един след друг. Струята на Гриша обля гърдите и корема на приятелката ми. Но тя все още не беше удовлетворена. Освобождавайки се от члена, който и бе в устата тя произнесе:
- Още! Искам да се чукам още! Някой! Искам пак да свърша!
Като гледах колко пъти вече беше свършила, това беше просто невероятно! Но Миминото момче се зарадва на тази ненаситност. Обърна Катя, постави я в партер и започна да я работи. Друг се приближи към лицето на жадната девойка. След това настъпи момент, когато ми се стори, че всички се празнят заедно.
Валя крещеше:
- Господи, това е края! По-силно, по-силно! - обгръщайки с крака партньора си, в момента в който той се освобождаваше от струй сперма право в глъбините на Валя. Двамата които бяха с Катя почти едновременно се отстраниха от нея. Единия се изпразни на дупето и, а другия обливаше със струи косите и. Сперма струеше и по тялото на Елена, а тя в това време стенеше:
- Така, така! Напръскай ме още. Аз също се празня!
Цялата обстановка беше невероятна. Никога дотогава не съм била в такава ситуация. Бях готова да си изям лактите. Нали всички, освен мен и Мими, имаха страхотен секс. Аз търках влагалището си и почувствах, как тялото ми се препълва със сокове и бях близко до момента в който ще свърша. Поглеждайки към Мима, видях, че и тя прави същото. След това тя изрече:
- Знам, че Ани не иска да се чука заради мъжа си. - репликата беше към мен, но аз много не исках да се обяснява това на глас.
- Аз чувствам същото, но ми дойде интересна идея. Нека всички мъже се съберат около дивана. Сега ще видите представление. Произнасяйки това тя ме взе за ръка и ме заведе на дивана. Ние и двете бяхме практически голи. Аз имах чорапки и сутиен, а последната дреха на Мими беше свалена още в началото на оргията. Тя ме сложи да легна и широко разтвори краката ми. Сама легна на противоположната страна, така че путанките ни почти се докосваха.
- Добре момчета гледайте какво следва. - каза тя. Шестимата мъже веднага се събраха около нас. Те току що бяха свършили, но сега членовете отново започнаха да се наливат със сила.
- Ани отвори си катеричката, така че момчетата да могат да я виждат. Аз ще направя същото, - командваше Мими.
Отворих си устничките, така че всички да ми видят розовите вътрешности.
- А сега бръкни с два пръста вътре. - продължи с наставленията. Аз се подчиних и дори добавих трети, и на мен ми се искаше да усетя чувство за изпълване.
- Сега с другата масажирай клитора.
Аз чествах как тя прави същото. Понякога пръстите ни се докосваха. А понякога тя движеше дупето си, така че да докосне моето.
- Сега момчета онанирайте над нас. - дишането на Мими стана забързано.
- Искам сега да ни залеете със сперма. В тази ситуация на всеки от нас не му трябваше много време. Буквално след минута аз бях вече на седмото небе, маструбирайки със всички сили. Точно над мен стояха хоризонтално шест члена, а шест чифта ташаци се бяха напрегнали до пръсване.
- Боже Мими, - простенах аз, - това е края!
- Не спирай! - ми заповяда приятелката.
- Аз свършвам, о, Господи, момчета поливайте ни докато не спрем! Празнете се върху нас!
Над нас се изля струя сперма на един от мъжете, след няколко секунди на друг. Горещата сперма падаше ту върху мен, ту върху гърдите на Мими, на корема, бедрата... Ние усилено маструбирахме с ръце, съединявайки путанките си в момента когато заедно свършвахме. След известно време всички поискаха да си ходим. Навън вече разсъмваше. Ние в пълно мълчание си тръгнахме към домовете. Аз бях доволна, че не съм се отдала на никой друг освен на мъжа си. Не бях против и той също да се позабавлява, като не влиза вътре в някое момиче. Сега знам, че може да се получи огромно удоволствие без каквото и да било чукане.
 


Обратно към разкази