Краят на лятото

Беше краят на лятото. Дните все още бяха дълги, слънцето ярко печеше. Беше един от тези дни, в които нещата не вървят добре. Катрин се събуди с някаква болка в стомаха, която й подсказваше, че нещо лошо ще се случи. Тя от малка беше изоставена от родителите си, но не изоставена в буквалния смисъл на думата, а те просто не се интересуваха от нея. Живееха си собствения живот без да се интересуват, че детето им има нужда от родителска ласка и закрила. В този ден Катрин ставаше на 18 години, но естествено родителите й бяха забравили за това.
- О, господи!- ще си помислите вие. Да забравиш рожденния ден на собственото си дете, на детето, което ти самия си сътворил и отгледал като малко, а после, след като е поотраснало, си го оставил на произвола на съдбата.
Майката на Катрин беше голяма кокетка. По цял ден обикаляше магазините за дрехи и парфюмериите със своите "приятелки". Но те не можеха да й се нарекат истински приятелки, защото бяха около нея само когато мажът и бе отпуснал поредната сума пари за да му се махне от главата и да не му досажда с "тъпите" си излияния. Всъщност това ставаше доста често, да не кажа непрекъснато. Майката на Катрин се казваше Лиса. Тя беше добра и уравновесена жена, но доста заблудена от своите така наречени приятели. Имаше нужда от мъжка ласка, която да чувства през дългите нощи. И тъй като не получаваше нежността , от която имаше нужда, тя намираше утеха в харченето на пари и купуването на скъпи дрехи и бижута, които след първото слагане, вече й омръзваха. Бащата на Катрин беше доста запазен човек, макар че надхвърляше четеридесетте. Тои беше доста зает с работата си на архитект и не отделяше никакво време на семейството си. Дори през почивните дни, когато имаше време за своето момиче, той не го прекарваше с него. Предпочиташе да отиде някаде с приятели или пък да прекара деня си още по добре с 28- годишната си приятелка, с която имаше връзка от една година. Понякога се случваше така, че той не се прибираше с дни наред, и незнаеше, че ще тъгува по така загубеното време. Цялото семейство живееше в голяма красива къща, близо до морето край Бургас. Къщата беше построена по план на Янис и се намираше на не повече от сто метра от брега. До 18 си година Катрин чувстваше любовта единстено на две създания- на своята баба, която живееше в столицата, и на малкото кученце, което родителите й бяха подарили за третия й рожден ден.
Всяка сутрин, Катрин след като станеше, което рядко можеше да се нарече сутрин, излизаше с единствената приятелка която имаше- Жасмин. Двете момичета бяха на една възраст и добре си прекарваха времето заедно. Катрин беше затворено момиче. Не разговаряше с много хора. Дори когато ходеше в университета тя нямаше много приятели. За разлика от нея Жасмин беше доста отворена. В началото на лятото беше тръгнала с едно момче от града, което я беше научило на доста интересни неща за живота и изобщо за всичко.
Едана сутрин Жасмин и Катрин бяха излязли да се попекат на слънце. Водата беше топла, пясъкът под краката им пареше, а морския бриз леко отмяташе русите коси на двете момичета. Те лежаха по гръб и мечтаеха, когато внезапно, незнайно от каде, се появи приятелят на Жижка и още едно момче. Това момче всъщност беше 24- годишен мъж, който от много време беше хвърлил око на Катрин. Като ги видя, Катрин се смути. Изчерви се цялата, когато непознатия поиска да се запознае с нея. Той подаде ръката си и каза:
- Аз съм Марко. А ти малко, сладко ангелче, как се казваш?
Катрин се представи, но все още не можеше да се успокои. В нея изведнъж се зароди непознато до сега чувство. Двамата дълго разговаряха и се поопознаха доста добре. Катрин разбра много интересни неща за него и нещо отвътре започна да й посказва, че той не е като останалите мъже на неговата възраст. Времето минаваше, а Катрин не усещаше как след всеки прекаран ден задно, тя все повече хлътваше по него.
Марко живееше сам в столицата. Там си имаше апартамент и всичко, което му бе необходимо. Беше наследил фирмата на баща си и сега имаше славата на проспериращ бизнесмен. Много момичета се бореха за сърцето му, но той искаше неговото момиче да обича него самия, а не парите му. И именно това момиче му липсваше. Беше решил да прекара лятото в Бургас с надеждата да намери своето толкова търсено момиче. Той си я представяше като жена на неговата възраст, която да умее да го разбира и да е до него когато той има нужда. Освен с парите, които имаше, той се славеше и с друго свое качество сред момичетата. За него казваха, че е много страстен в леглото. Един ден той беше решил да отиде, да вземе Катрин и да я заведе на някое място, където могат да са само двамата, и да й каже за чувствата си към нея. Освен, че я намираше за привлекателна Марко най- много харесваше нейната невинност и нежността във всички нейни жестове. Беше влюбен в топлите очи, които го гледаха с необясмин блясък, в ръцете, които нежно се докосваха до неговите и пръстите, които се вплитаха в неговите, всеки път когато той я хванеше за ръка. Заведе я във Варна, и там на скалите до морето й каза всичко, което искаше да й каже от много време. Той седна на един камък и както я държеше за ръката, я дръпна към себе си. Тя се опря в краката му, прегърна го и седна на левия му крак. Марко притисна крачетата й между своите, едната му ръка я прегърна през кръста, а с другата той оправяше разрошената й от вятъра коса. После й каза, че любовта му към нея е нещо истинско и извира от душата му, прегърна я силно и добави, че ако има начин би искал да са заедно. В този момент Катрин го хвана за ръцете, погледна го в очите и му каза:"Аз също те обичам! " Това толкова дълго очаквано изречение от Марко най- накрая беше изречено. И докато тя все още го гледаше в очите, той се приближи към нея и нежно я целуна по устните. Ръцете му я бяха обгърнали цялата и той усещаше как малкото съкровище потръпваше в обятията му. Той не искаше да я уплаши още от първия път и се спря до тук. Успя по някакъв начин да преудолее копнежът, който изпитваше и желанието да докосне гърдите й. Те стояха съвсем близо до морето и изведнъж една вълна се удари в скалите и ги изпръска целите. Катрин беше с една синя рокличка, която след като се намокри стана ужасно прозрачна и полепна по нея. Двамта станаха и решиха да си ходят, а Марко не можеше да отлепи очи от нея. Мократа рокля така добре описваше всяка нейна форма, че той не издържа и сложи ръка на дупето й и каза:
- Аз ще го крия да не се вижда, че е мокричко.
В този момент тръпка облада цялото й тяло. Тя насочи поглед към деколкотето си и каза:
- Ами тях кой ще ги крие?- усмихна се и погледна към Марко.
Той се учуди от нейната решителност. Те спряха за миг. Той застана зад нея. Прилепи тялото й плътно до своето, сложи ръце на гърдите й и каза:
- Сега вече нищо не се вижда.
Обаче той грешеше. Там доло, бикините й очертаваха малкия триъгълник, който също трябваше да бъде скрит. Марко понечи да сложи едната си ръка долу, но Катрин го спря с думите:
- Там не може да пипаш!
- Защо, миличка?- попита я той.
- Защото не искам!- тя незнаеше какво да каже и първото нещо, което дойде в ума й беше това.
Марко я хвана за ръка, целуна я и искаше с тази целувка да й покаже, че всичко е наред и няма за какво да се тревожи и притеснява. Винаги, когато бяха заедно Катрин се чувстваше сигурна и искаше да запази това чувство завинаги.
Целия ден прекараха във Варна и вечерта се върнаха в Бургас. Беше към 20:00 часа. Марко не искаше да се разделя със своето слънчице все още и й каза:
- Искаш ли, миличка, да отидем да хапнем някъде и после да се озабавляваме? Знам една страхотна дискотека.
Катрин се съгласи. Тя знаеше, че родителите й няма да забележат ако тя закъснее, а пък и искаше да е с Марко, колкото се може повече време. Двамата прекараха вечерта заедно и на сутринта той я закара до тях. Бяха седнали на стълбите пред къщата. Катрин седеше на краката му с лице към него. Краката й бяха около кръста му, а рацете й върху раменете му. Марко я беше прегърнал с двете си ръце и я притискаше силно към себе си. Чувстваше как тя потръпва в ръцете му. Целуваше я страстно по вратлето и леко я хапеше по ухото. Катрин се разтапяше от удоволствие. Тя сложи глава на рамото му и каза:
- Толкова ми е хубаво с теб.
После вдигна глава и го целуна. Впи езичето си в устата му и нежно го гаделичкаше по небцето. Марко реши, че е готова за нещо повече от обикновени целувки. Той я погали по гърба после плъзна ръката си и я сложи на едната й гърда. Масажираше я лекичко, а Катрин така беше впила устни в неговите, че дори не пожела да го отблъсне. Съвсем внимателно Марко плъзна раката си още по надолу. Измести я на коремчето на Катрин. Повдигна роклята й започна да я гали през тънкия плат на бикините. Катрин не усети кога ръката му се беше приплъзнала и я докосваше на голо. Марко чувстваше нежната й кожа и й каза:"Много си мекичка от долу. " Усмихна се и отново й подаде своето езиче. Той продължаваше да масажира с единия си пръст мокрото й клиторче, а с другия си пръст съвсем бавно проникна в нея. Чувстваше как възбудата й расте и започна да движи пръста си в нея. Катрин се превиваше от удоволсвие. Тя спусна ръцете си от раменете на Марко и ги насочи на доло. Разкопча колана му, а после едно по едно копчетата също бяха разкопчани. Пъхна ръката си в панталоните му и за пръв път усети твърдия му член. Усети пусла му и остави ръката си върху него. Марко беше много учуден от смелостта й, но всичко което ставаше му харесваше. След малко Катрин отвори очи и видя, че навън вече беше светло. Извади ръката си от панталоните му и каза:
- Трябва да се прибирам.
Тя стана от Марко и седна на стълбата до него. Сгуши се в прегръдките му и двамата гледаха изгрева на слънцето. После стана съвсем светло и тя трябваше да се прибира, за да не разберат техните по кое време се е върнала. Целуна Марко и влезе в къщата. Марко се качи на колата си и се прибра. Цялата сутрин мисли за Катрин чак след обяд успя да поспи малко. Катрин беше спала цял ден и чак вечерта се събуди. Веднага след като отвори очи, се обади на Марко. Той още спеше, но така се зарадва като чу гласа й, че забрави за сън и за всичко.
- Здравей, мила! Как си?- попита я той.
- Чувствам се великолепно. Сънувах те докато спах.- отговори му Катрин.
- Така ли, котенцето ми? И какво сънува?
Катрин се засмя и му каза:
- Ами познай де! Познай какво правихме в съня ми!
- Ама толкова си ми сладка! Ще те изям като те видя довечера. Кажи сега какво правехме! Да не би да е някоя глупост? "
Катрин чуваше как Марко се смее.
- Да, голяма глупост правехме, най- голямата от всички.
- Дори по голяма от снощната ли, миличка?
- Да, дори по голяма и от нея.
Марко отново се засмя и каза:
- Малката ми преверзница тя! Искаш ли тази вечер да мина да те взема, да ми разкажеш съня си и да дойдем в къщи да видим дали не можем да направим съня реален?
- Тази вечер не мога. Баща ми ще има гости и трябва да съм си в къщи. Много искам да те видя, но не и тази вечер.
- Не се тревожи, бебче!- успокои я Марко.- Само гледай да си легнеш рано тази вечер, защото утре сутринта ще дойда рано да те взема.
Двамата разговаряха още дълго време. На сбогуване Марко й каза:
- Незнам какво ще правя без теб тази вечер, принцесо.
- И без мен ще се справиш.- отвърна Катрин.
Марко се засмя и каза:
- Ах, колко си лоша! Утре сутринта като се видим ще те накажа по най- романтичния начин.
- Баща ми ме вика. Трябва да затварям.
- Дочуване, миличка! И да внимаваш с батковците на това събиране!
- Добре, ще внимавам!- Катрин се засмя. После прати една
целувка на Марко, каза му чао и затвори.
Вечерта беше доста скучна за нея. Тя си легна рано, както беше обещала на Марко.
На сутринта Марко й се обади съвсем рано и отиде да я вземе. Катрин го чакаше на стълбите. Беше понеделник.
- Здравей, котенце!- поздрави я той.
Катрин с нездържано вълнение го попита:"Какво ще правим днес? "
- Трябва незабавно да замина за София. В офиса имат проблеми и се налага да се върна там за около седмица. Искам да дойдеш с мен, мила. Не искам да те оставям тук сама. Ще кажеш на вашите, че отиваш на гости на баба си. Нали и тя беше от София? Кажи, гълабче, искаш ли?
- Дай ми един час да се приготвя и да оставя бележка на нашите, а също и да звънна да предупредя баба ми, че пристигам.
- Супер! Знаех си, че ще се съгласиш.- зарадва се Марко.- Сега отивам да пусна едни документи по факса на моите хора в офиса и след час ще се върна да те взема. Хайде, стягай бързо багажа и да изчезваме!
Катрин звънна набързо на баба си, остави бележка на родителите си и се зае с багажа. Натъпка един сак с дрехи и зачака Марко. Той не се забави много. Дойде да вземе своето момиче и двамата тръгнаха за столицата. Пътуваха няколко часа и в късния слетобед вече бяха в големия град. Марко остави Катрин при баба й и отиде да си върши неговата работа. Катрин беше капнала от дългия път, но нямаше търпение да разкаже всичко на баба си, защото тя и беше едновременно баба, майка и приятелка.
- Бабо, запознах се с едно страхотно момче на морето. Той е от тук. Доста по- голям е от мен, но това няма знамение, защото много го обичам.- това бяха първите думи, които момичето каза на баба си.
Вачерта Марко дойде да вземе Катрин и се запозна с баба й. Двамата се разбираха доста добре. Той много допадна на възрастната жена.
- И да я пазиш, а утре да ми я доведеш отново.- каза му старата жена на сбогуване.
Катрин прекарваше по цял ден с баба си, а Марко беше затрупан с работа вав фирмата. Но за сметка на това по цяла вечер бяха заедно. Една нощ, когато Марко спря пред блока на баба й и каза:
- Искаш ли, миличка, тази вечер да останеш с мен? Ще отидем в къщи и ще те гушкам цяла вечер. Искам да те гледам как заспиваш в рацете ми. Знаеш, че не бих правил с теб нищо, което не искаш.
- Ами вашите?- попита Катрин
- Майка ми е в Гърция, а баща ми почина преди известно време.
- Сажалявам! Не знаех.- извини се Катрин
- Няма нищо, мила! И не се притесняваи, само ние двамата ще сме. А пък и мисля, че у нас ще се чувстваш по добре. В апартамента на баба ти едва ли има удобствата, с които си свикнала у дома си.
След всички тези убеждения, Катрин се съгласи. Двамата се качиха в апартамента му. Тои я разведе из всички стаи и наи- накрая й показа неговата спалня.- Това е моята стая. Тук ще те гушкам тази вечер, освен ако не ме искаш при теб и не ме оставиш да спа на канапето в хола. Марко се засмя и погъделичка Катрин. Беше доста късно. На нея и се спеше а и чувството й за хумор беше избягало точно в този ден.
Марко чувстваше, че тя е напрегната и незнаеше по какъв начин да я накара да се отпусне. Опита с шега, но не успя. Тогава му хрумна нещо друго.
- Искаш ли да вземеш един студен душ, за да се поразхладиш и да се усвежиш, миличка?- попита я той
Очите на Катрин светнаха. Марко беше улучил точния начин, с който да я накара да се чувсва по добре.
- Искам!- отговори кратко и ясно тя с изразено задоволство.
- А искаш ли и аз да съм до теб под душа, за да не ти стане
прекалено студено?
Катрин се усмихна, което беше знак за съгласие. Тои я придърпа към себе си, целуна я и започна бавно да съблича дрехите й. Първо съблече потничето й, после и поличката. Сложи ръце на гърба й и разкопча сутиена. Ръцете му се плъзнаха надолу към дупето й. Той свали и последното нещо, останало на тялото й- бялата сатенена прашка. В това време Катрин беше разкопчала ризата му и я свали. Когато Маркопонече да разкопчае и панталона си, видя че той вече беше разкопчан. Свали го набързо, а полсе смъкна и боксерките си. Хвана Катрин за кръста и я вдигна. Тя го прегърна и уви краката си около кръста му. Заведе я до банята и двамата си взеха един доста продължителен душ. След банята двамата отидоха и си легнаха увити в хавлии. Марко легна зад Катрин и я прегърна през кръста. Започна да и шушне на ушенце колко много я желае, но ще се спира докато тя самата не го пожелае. После я помоли да му разреши да й свали хавлията. Катрин се съгласи. Марко нежно протегна ръка и докато целуваше устните й издърпа бавно мократа хавлия. После свали и своята и се притисна към тялото на Катрин. Тя се обърна към него и пое единия му крак между своите. После промълви тихо:
- Много ми се спи.
- Заспивай, захарче!- каза й той и я целуна по челото. Катрин затвори очи и заспа. Спа непробудно почти цялата вечер, но по едно време се събуди. Като погледна към часовника той показваше 2:18. Катрин дълго се въртя ту на едната, ту на другата страна, но не можа да заспи. Даже събуди и Марко.
- Какво има, съкровище? Защо не спиш?
- Не мога да спя. Сабудих се и не можах да заспя повече.
- Защо така? Да не се боиш от нещо?
- Не.
- Ела на сам, малката ми тя, ела да те гушна.
Марко прегърна Катрин и започна да я гали по гърба. Сложи ръката си между краката й и тя се почувства по- добре. Галеше я толкова нежно, че тя се отпусна съвсем и заспа. Марко я гледаше как спи и направо полудяваше при мисълта, че тя лежи голичка до него под завивките.
Катрин се събуди по обяд, но не намери Марко в леглото. Той беше излязъл и беше оставил бележка, на която пишеше:
ДОБРО УТРО, ЗАХАРЧЕ! КАК СПА?
ЩЕ СЕ ВЪРНА СКОРО.
Катрин стана, облече се и в това време Марко се върна. Той й носеше букет рози и й каза, че вече могат да се връщат в Бургас. От тяхното пристигане в столицата бяха изминали две седмици и Катрин наистина искаше да се връща.
- Ако искаш още сега можем да тръгнем.- каза й той.
Двамата се приготвиха, отидоха Катрин да си вземе багажа от апартамента на баба си и се сбогубаха с нея. Вечерта късно се прибраха в Бургас.
Марко закара Катрин до тях, но когато пристигнаха, от къщата се чуваха гласовете на родителите й. Те се караха, нагрубяваха се и даже баща й каза, че ще се разведе с майка й. Като чу това Катрин се разплака. Незнаеше какво да прави, нито какво да каже.
- Ами сега? Какво ще стане с мен след като те се разведат? Всеки ще си заживее собствения живот и никой няма да помисли за мен.- каза Катрин през сълзи.
Марко я прегърна и й каза:
- Не палчи, мила! Всичко ще се оправи. Ще видиш. Ела, тази вечер няма да оставаш тук. Ще дойдеш при мен! Катрин тръгна с него без да каже нищо.
По пътя тя се успокои.
- Благодаря ти, че си до мен в този момент!- каза му тя
- Винаги ще съм до теб, миличка!
Като пристигнаха в апартамента му той й каза:
- Май само тук не съм те водил. Чувствай се като удома си. Аз трябва да звънна няколко телефона, а ти ако искаш напълни ваната и се отпусни в нея. Ще ти подейства добре.
Катрин се кисна цял час, докато не дойде Марко и й каза:
- Ще настинеш. Водата е изстинала. Виж си пръсчетата. Така са се набръчкали от водата, че приличат на стафидки.
- Ей сега излизам.- отвърна тя.
Катрин излезе от бяната, подсуши се и от гардероба на Марко извади една тениска, която й беше доста голяма и й стигаше почти до коленете. Под тениската тя не си сложи абсолютно нищо. Отиде в хола. Там на дивана пред телевизора се беше изпънал Марко. Тя се приближи до него и легна отгоре му. Той я прегърна и започна да я целува. Вдигна тениската на горе и сложи рацете си на дупето й. Като усети, че тя нямаше нищо отдоло, остана доста учуден, но задоволство се изписа на лицето му. В това време Катрин започна да се търка и издутите му вече
дънки. Разкопча ги и изкара члена му от вън. Докосна го и почувства как той нарастваше все повече в ръкара й. После се изправи и седна на гърдите на Марко. Той прокара ръце по бедрата й и повдигна тениската. Видя набъбналото й червено клиторче, завря пръста си в него и започна да го масажира. После взе Катрин на раце и я заведе в спалнята. По пътя оставяха пътека от дрехи. Той я сложи на леглото, надвеси се над нея и започна страстно да я целува. Целуваше я първо по устните, полсе по гушката, продължи към гърдите й, мина през коремчето й, като оставяше мокра диря с езика си, целуваше я по бедрата и стигна до едно мокро местенце. Там се спря за по дълго време. Беше впил езика си в нея и жадно смучеше набъбналото й клиторче. Сега пръста му беше в тясната й дупчица и палаво си играеше в нея. Катрин се извиваше под него и едвам издържаше на възбудата си. След малко Марко беше пъхнал двата си пръста в нея и продължаваше да гали клиторчето й с език. След миг той вдигна глава и бавно се придвижи на горе към нея като я обсипваше с целувки. Легна до нея. С една рака галеше гърдите й, а с другата притискаше главата й към своята и палаво си играеше с езичето й. Катрин го помилва нежно и плъзна ръката си надолу. Там напипа твърдия му член и започна да движи ръката си по него. Седна върху Марко и се свлече надолу до нивото на члена му. Започна да го смуче и да гаделичка главичката му с езичето си. Тази игра продължи до момента, в който Марко се изправи, хвана я за ръцете и нежно я сложи на леглото по гръб. Застана над нея и я попита:
- Сигурна ли си че искаш, миличка?
- Да, сигурна съм!- отвърна тя
- Струваш ми се някак напрегната. Отпусни се, мила, и остави всичко на мен. Ще видиш, че ще съм много нежен с теб.
Марко се наведе към нея, целуна я отново по устните, после разтвори краката й, потърка главичката на члена си в клиторчето й, и нежно и бавно проникна в нея. Първо вкара само главичката на члена си и я изкара. Повтори това движение няколко пъти. Отново го вкара, но този път го задържа за по дулго време в нея. Когато го изкара за пореден път, Катрин попита:
- Каде е сега?
- Изкарал съм го. Затова не го чувстваш, мила.
Усмихна се и я попита:
- Харесва ли ти когато е в теб?
- Да.- отговори тя
- Сега ще го вкарам целия. Нали го искаш целия, мила? Ще почувстваш лека болка в началото, но само за малко.
Вкара го отново в мокричкото и хвъзгаво отворче, натисна леко и скъса тънкия химен.
- Заболя ли те, мила?- попита я той
- Не!
- А сега приятно ли ти е когато го движа така? Харесва ли ти да го чувстваш как влиза и излиза от теб?
- Да.- отговори отново Катрин
Възбудата до такава степен я беше обладала, че тя едвам успяваше да говори. Издаваше само някакви страстни стонове, които подлудяваха Марко. Той я чукаше бавно и нежно, но имаше много страст в движенията му. Беше таил желанието си толкова дълго време, че сега имаше чувството, че няма да може да й се насити с часове.
Продължиха така известно време и смениха позата. Марко хвана Катрин за кръста, сложи я върху себе си и я прегърна през гърба. Тя лежеше отгоре му и го целуваше по устните и гушката. С леки движения Марко се намести и отново проникна в нея. Този път движенията му станаха по бързи и топли вълни обливаха телата и на двамата. Марко усещаше, че скоро ще свърши. Той каза на Катрин да се изправи, но да не спира да се движи. Постави двата си пръста в основата на члена си и го притисна. Така задържа насладата за по дълго време. Почувства, че възбудата на Катрин расте по стоновете, които издаваше тя и започна да масажира клиторчето й с пръст. След миг сякаш ток премина през тялото на Катрин. Тя почувства как нещо в нея експлоадира. Като усети това, Марко разбра, че тя е изживяла вурховния си момент, каза й да се надигне и да легне по гръб на леглото. После отпусна двата си пръста и свърши върху коремчето на Катрин. Тя почувства топлата течност по кожата си и с ръка я размаза и върху гърдите си.
Марко легна до нея, прегърна я силно и й каза:
- Миличка, ти си страхотна! Знаеш ли, не съм и предполагал, че така добре се чукаш!
Той плъзна ръката си надолу и я постави между краката на Катрин. Чувстваше колко топла и мокра е отдолу. После я целуна и двамата заспаха изтощени от сладката игра.


Обратно към разкази