За първи път

Иван отиваше към нея мислейки с каква цел го кани него 15 годишния. Най-накрая пристигна, качи се на 7 етаж и позвъни. Тя му отвори - казваше се Емилия и се бяха запознали на дискотеката в училището, въпреки че тя беше вече на 18.
Влизай красавецо - каза тя. Иван влезе, стесняваше се малко, но след десетина минути, когато пиеха кафе се чустваше като у дома си. След това тя включи видеото с "Първичен инстинкт" и започнаха да обсъждат какво става. Иван разбираше, че това си е жив намек, но не знаеше  как да започне. Най-накрая тя сложи началото. Оплака се, че и е горещо, отиде във банята и се върна с една хавлия. Седна до Иван и пусна ръка направо в панталона му. Хуя му отдавна беше надървен от филма, но сега стана на камък. Като видя това тя взе инициативата в свой ръце. Свали си хавлията, бързо свали дънките на Иван и му хвана кура, който вече сълзеше. 
Тя като видя капчиците по главичката се усмихна и започна да му го лиже. След това намокри с уста пръста си и му го мушна в ануса, знаеше, че всеки мъж се побърква от тая работа. В този момент заради неопитността си Иван загуби контрол, разбра го в последния момент, но вече беше късно - мощните струи сперма на 15 годишното момче излизаха навън. Иван се смути, че ще изцапа дивана, но като видя с какво блаженство Еми облизваше спермата му се успокои. След половин час Еми, която бше успяла да пийне две бирички, отново хвана Иван за хуя. Иван този път беше решил да и покаже, че разбира и той някои работи и започна да и лиже путката. От  ануса и миришеше, но той  с голямо удоволствие лижеше всичко. Изведнъж тя рязко се завъртя и каза, че иска да поеме кура му в себе си. Иван правеше това за първи път. Легнаха в класическата поза, та напъха хуя му в себе си и той бе обезчестен.
Тя стенеше, а той я чукше все по-силно и по-силно, в един момент почуства как канала под ануса му започна да пулсира от нахлуващата сперма. И изведнъж почуства как все едно пикае във влажното и влагалище, но знаеше, че изстрелва спермата си вътре. Пoчуства как забелената му главичка се трие във соковете на влагалището и и спермата му се разтича вътре. Накрая тя прокара по дупето му пръст усети космите и натисна ануса му за да продължи изпразването и се разсъединиха...


Обратно към разкази