АБСОЛЮТНО Е ЗАБРАНЕНО РАЗГЛЕЖДАНЕТО НА САЙТА ОТ ЛИЦА ПОД 18 ГОДИШНА ВЪЗРАСТ
Балдъзата

Женен съм от пет години, но до миналия месец не бях изневерявал на жена си. Тя, освен че е страхотна съпруга и домакиня, е и отлична любовница. С една дума задоволява ме изцяло.
Като всеки един мъж обаче и аз понякога си пожелавам други жени - нормално е.
Така стана и в една понеделник вечер. Жена ми ме прати до дома на нейните родители, за да взема някаква рокля от майка й, която жена ми вече щяла да носи.
Отидох, но у дома на нейните беше само сестра й. Майки и баща й бяха отишли на някакъв прием в ресторант "България".
- Влез - ми каза балдъзата - влез, че ще настинеш. Толкова е студено навън.
Аз влязох в хола и се самонастаних на дивана. Сестрата на жена ми каза, че отива в другата стая, за да донесе роклята.
След 10 секунди тя дойде с роклята. Леко намръщена, ми каза:
- Мама уж я обеща на мен, а сега я дава на сестра ми.
Аз отвърнах:
- Да, но роклята е може би за по-големи жени.
Всъщност, балдъзата беше с 11 години по-малка от мен и жена ми - тоест беше на 16 години.
- Но роклята е хубава и ще ми стои чудесно - рече сестрата на жена ми - Искаш ли да я облека, за да видиш как ми стои.
И без да дочака отговор, отиди в съседната стая и набързо се преоблече. След малко дойде пред мен. Гледката беше уникална - роклята беше толкова ефирна, косата на балдъзата ми се спускаше по нея, а гърдите й страшно изпъкваха. В интерес на истината никога не бях обръщал внимание колко големи са гърдите на балдъзата ми. Но явно то си беше семейна черта. В роклята сестрата на жена ми беше още по-красива. Усетих, че яко съм се надървил. Няколко секунди не успях да кажа нищо. След малко се окопитих и казах:
- Да, права си. Наистина добре ти стои.
Тя седна близо до мен и ме попита:
- Как е кака. Не идвала от две седмици у нас.
- Много е заета. Но каза, че ще може да дойдем утре вечер на гости. А ти как я караш? Как е в училище?
- Ами май не е много добре. По английски имам 2, по математика също.
- И защо не учиш, да не би да ходиш по момчета.
- Абе, ходих за малко с едно момче, ама работата не стана.
- Защо - попитах любопитно аз, докато не изпусках поглед от цицките й.
- Ами той каза,че много ме харесва, но не му стигали само целувки.
- А, ясно. Той е поискал секс, а ти не си му дала - казах аз, без да се усетя, че говоря за секс със сестрата на жена си. А изговаряйки думата "секс" още повече се надървих, че курът ми направо щеше да излезе от панталона ми.
- Не - каза тя - не че не съм искала. Аз вече съм голяма жена и е нормално да правя секс. Въпросът е, че досега не съм била с мъж. И когато Ицо разбра това, ми каза: "Да не съм отварачка, че аз да те отварям". Искаше ме наготово. Не знаех, че има мъже, които не обичат девственици. А много го желая и искам да се върне при мен. Само че съм още девствена. Ако не бъда, отново ще бъдем заедно и ще мога да му дам това, което иска.
Аз не казах нищо. Тя ме погледна и видя, че съм ужасно възбуден. Хвана ме за чепа и започна да ми го мачка.
- Искаш ли да го направим. ЩЕ съм ти много благодарна.
НЕ казах нищо. Само се облегнах на дивана и й позволих да ми разкопчее панталона. Тя изкара едрия ми член, пое го с две ръце и после почна да го лиже бавно. След това стана и съблече роклята си. Под нея тя намаше бельо. Беше толкова красива и толкова секси. Нямах търпение да й го вкарам. Сложих я да легне на дивана. Тя си пусна единия крак надолу и пред мен се отквори чудесна гледка. Факт беше, че както сестра си, и тя се грижише за своята хигиена. Надвесвайки се над путката аз усетих как добре ухае на чисто обръснатата й путка. Насочих се към клитора й. Почнах да я лижа, а тя стенеше от кеф. След малко се насочих към централната идея на шоуто - да я направя жена.
Тя не показа с нищо, че е болезнено за нея. Само в един момент ме притисна толкова силно до себе си, одраска ми гърба, че може би при загубата на нейната девственост аз изпитах по-голяма болка. Но точно това ме възбуди още повече.
Чукахме се около 40 минути. Аз свърших върху коремчето й. Беше цялото в сперма и малко кръв. После отидохме в банята и се измиxме. Докато тя се сапунисваше, чух, че колата на тъста ми спира пред къщата. Знаех, че имам около три минути да се облека, докато той я вкара в гаража / а тащата ми винаги го изчакваше и заедно си влизаха - някакъв техен навик/. Вратата се отвори точно в момента, в който аз си закопчавах гащите. Балдъзката съще се беше облякла.
- Ето я роклята - ми каза тя.
- Е, ами аз ще тръгвам - рекох аз.
- Навън е страшна буря, защо не останеш вкъщи да нощуваш. ЩЕ звъннеш един телефон до вас и готово.
Така и стана. Аз спах в хола, разпънах си дивана. Не мога обаче да заспя и към два часа се запътих за стаята на балдъзата. Тя спеше и не ме усети, че влязох. Съблякох се гол и се мушнах под завивките. Тогава тя се събуди, усмихна се и ме прегърна. Този път тя беше отгоре ми, защото така пожела. Аз обаче исках да й го навра в нейния задник, който беше толкова секси, сякаш сам кадваше "наеби ме"!
- Слез от леглото, опри се в стола и се надупи - казах аз. ТЯ го направи. Без да приготвям задника й за специалната част направо си насочих хуя към ануса й. ТЯ усети това и каза:
- Моля те, не там.
- Аз ти направих услуга, сега и ти ще ми направиш - казах аз, напирайки да й го вкарам. Желанието ми за анален секс беше толкова голямо, още повече, че жена ми също не ми даваше да я чукам в задника.
Тогава си наплюнчих пръста и леко и го пъхнах в дупето. Тя леко изохка, после бавно й наврях члена. ТЯ си стягаше дупето, явно изпитваше някаква болка. След няколко движения от моя страна обаче тя се отпусна и аз с все сила почнах да я чукам в задника. Беше неописуеми удоволствия.
Чукахме се до сутринта - почивахме, говорихме си и пак се чукахме. На сутринта аз си тръгнах рано, преди тъста и тъщата да са станали. Балдъзата ме изпрати до вратата и ме целуна.
- Чао - каза тя - беше ми много хубаво.
Балдъзата така и не пожела да се върне при гаджето си. Казва, че е лудо влюбена в мен. С нея правим всеки ден любов. Тя идва вкъщи по обед, аз изчезвам от работа за да я изчукам и така я караме.
Преди две вечери беше вкъщи. Остана да спи при нас - само го пожела, защото на тяхната кабелна нямало Дискавъри и искала "уж" да гледа.
Легнахме си с жена ми и правихме любов. Може би половин час, след като тя заспа, отидох при балдъзата и изчуках и нея.
Така я карам засега. Остава само и майката да наеба. А на нея отдавна съм и хвърлил око.
Не мисля, че съм направил грешка, защото и жена си задоволявам и с балдъзата си позволявам някои игрички.
Но друг път ще ви опиша повече подробности.
Сега спирам, че балдъзата ме чака оттатък, за да я изчукам!


Обратно към разкази