M-tel проверка на сметка

Globul проверка на сметка

Vivacom проверка на сметка

Посредством линковете по-горе, озаглавени "M-tel проверка на сметка", "Globul проверка на сметка" и "Vivacom проверка на сметка" може да проверите по интернет сметките си за GSM и телефон към мобилните оператори.


Полезни телефонни номера, проверка на сметка за GSM.

Освен по интернет, както вероятно знаете може да проверите сметките си за телефон и като позвъните на специален номер, създаден за тази цел.
Различните мобилни оператори, имат различни номера за телефонна справка, относно сметките на техните клиенти.
По-долу може да видите въпросните номера, за проверка на сметка за GSM.


Телефонни номера за проверка на сметка за GSM.


М-тел абонаментни планове проверка на сметка за GSM:
Набирате *88 и натискате зелена слушалка, остава да следвате инструкциите на автоматичното меню.

Глобул абонаментни програми проверка на сметка за GSM:
Набирате 123 и натискате зелена слушалка, остава да следвате инструкциите на автоматичното меню.

Виваком абонаментни програми проверка на сметка за GSM:
Набирате *123# и натискате зелена слушалка, веднага ще получите текстово съобщение в което пише сметката която сте направили и общия сбор на оставащите ви минути към абонаментния план (услугата е безплатна).
Друг вариант за проверка на сметка, е да наберете 123 и да натискате зелена слушалка, остава да следвате инструкциите на автоматичното меню.

Виваком мобилни предплатени услуги, проверка на сметка за GSM:
Набирате *123# и натискате зелена слушалка, веднага ще получите текстово съобщение в което пише оставащите пари по предплатената ви карта и срока на нейната валидност (услугата е безплатна).

За по детайлна информация относно оставащите включените минути към абонаментния ви план, за абонати на Виваком, трябва да разговаряте с оператор. Набирате 123 и натискате зелена слушалка, след като се включи автоматичното меню избирате 1, след това 4 и накрая 2. Съветвам ви просто изпълнявайте инструкциите на автоматичното меню.