Welcome! Добре дошли!

Увод:

В последните години безжичната комуникация се превърна в незаменима част от живота на хората. Но чудели ли сте се някога как всъщност работят клетъчните телефони? На какъв принцип работи работи безжичната клетъчна мрежа "Джи Ес Ем"? Ако отговорът е положителен, то Вие сте попаднали на подходящата страница.Този уеб сайт ще се опита да разясни как по-точно работи тази система.


Милиони хора в Съединените щати и по света използват клетъчни телефони. Те са такива велики открития -- с клетъчния телефон, вие може да говорите с когото и да било на планетата от почти навсякъде!

 

 

Тези дни, клетъчните телефони осигуряват невероятна редица функции, и нови неща се прибавят с нарастващо темпо. В зависимост от модела, вие можете да:

Съхранявате информация и контакти

Зададете напомняния зя важни мероприятия

Използвате вградения калкулатор

Изпращате или приемете електронна поща и SMS

Получавате информация (новини, развлечение, борсова информация) от Интернет

Играете простички игри

Интегрирате другите външни устройства както например, PDAs, MP3 players и GPS receivers

Какво представлява клетъчния телефон:

Нека да започнем с основите: В същността си, клетъчният телефон е радио. Едно от най-интересни неща относно кл. телефон е че това е в действителност радио -- извънредно сложно радио, но всъщност радио. Телефонът е изобретен от Александър Грахам Бел в 1876, а радиото от Николай Тесла в 1880.В последствие тези две големи технологии били комбинирани. следва>>